fbpx

Explore Norge Water and rock

3500,00/person
Sværhedsgrad: For alle 4 Dage 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Denne tur er sjov – med masser af hygge og adrenalin.

Turen tager udgangspunkt i det morderne norske friluftsliv, med fokus på høj aktivitets niveau med fuld gas hele vejen.

Udgangspunktet er vores samarbejdspartner ved Evje i Norge, hvor vi indlogeres under hele perioden

 

Vi overnatter i Lavus og har fede faciliteter til vores pauser, med gode toiletforhold, bademuligheder samt bålhytter hvis vejret driller.

På “kurset” skal vi riverrafte, på Via Ferrata, klatre, og rappelle, MTB på fjeld samt hygge os.

Perfekt tur for drenge gruppe, mindre virksomhed eller måske efterskolen.

Instruktører

Dan Pedersen og Anker Buchholtz.

Overnatning

Vi overnatter i vores Lavus.

Transport

Selvtransport evt samkørsel. Mulighed ved størrere grupper fælles bustransport.

Kursusbevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

Lokalitet

Evje Norge.

Dato

10 - 13 maj. 7 - 10 sep.

Forplejning

Fuld forplejning.

Udstyr

Vi og vores samarbejspartnere levere alt udstyr inkl Lavus til overnatning.

MÅLGRUPPE

Målgruppe Dette kursus henvender sig til deltageren, der elsker en god udfordring, med fokus på aktivitet og samvær. Oplev Norge på en helt anden måde, hvor du får lov at bruge din krop i uvant omgivelser på en ny måde. Formål Formålet med turen er at give en anderledes aktiv naturoplevelse og give en oplevelse du ikke glemmer.

INDHOLD

Dette kursus er vi delvist afhængige af vores gode samarbejde med underleverandøren. Derfor kan der være ændringer i programmet i forhold til vejr og vind, samt deres øvrige bookninger.

Dag 1
  • Vi mødes I Kristianssand

Programmet ser sådan ud: Vi ankommer til vores underleverandørs center torsdag aften. Efter installation i Lavus er der afgang til pkt 45, hvor den står på klippeklatring og rappelling..

Dag 2
  • Action day 1

Fredag morgen efter morgenmaden varmer vi kroppen op med MTB på klipperne inkl nogle fede kørsler på hængebroer i træerne. Efter frokosten er indtaget står den på Via ferrata, hvor vi har en lang dag i wirerne. Herefter aftensmad og lejrbålshygge.

Dag 3
  • Action day 2

Lørdag står den på riverrafting og Highrope baner, inkl nogle lange svævebaner over vand. Her vil der også være mulighed for et smut til den lokale by eller besøg i sølvminerne. Søndag morgen er der afgang hjemad. (ændringer pga vejret eller overbelægning ved underleverandør kan ændre programmet)..

Dag 4
  • Hjemrejsedag

Søndag morgen er der afgang hjemad.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Denne tur var vi i fælles bus fra Danmark, så vi havde et godt kendskab da vi ankom deroppe. Efter opslåning af Lavus på campen, var der rundvisning af faciliteterne, inden vi kørte til klatresitet, hvor vi klatrede og rappellede 45 m. Med højdeskræk, men rigtig god guidning kom jeg dog ned alligevel. Fed oplevelse. Dag 2 stod på sjov MTB på fjeldet, blandt andet med kørsel på hængebroer, inden vi skulle ud og rafte. Raftning var vildt og fedt og noget jeg aldrig glemmer igen - så sjovt og grænseoverskridende. Dag 3 var vi på highrope og klatring, hvilket var virkelig fedt og gennemført. En tur der kan anbefales med et godt team.
D Pedersen
Soldat

Har du også set

900,00

Pr telt (3 personer)

TreeCamp

Forestil dig at vågne op i trætoppene i 10 meters højde, mærke de første solstrejf og høre fuglene synge. TreeCamp er den eneste af sin slags i Europa.

2500,00

/person

Vandretur Thy

Team-nord Explore tur til Thy, er rigtig i Explore ånden. Vi mødes i Agger og har hands on træning hele vejen, inden vi slutter 80 km længere nordpå.

6200,00

/person

Kanoekspedition Sverige

Vi flyver med helikopter ud til området, hvor vi har 6 dage til at komme hjem igen. Vi padler ud igennem de små søsystemer og ud til de større søer.
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?
Comments are closed.