fbpx

Coca Cola Zero Klatrevæg

COCA COLA KLATREVÆG

Det holder, når vi siger at vi nogen gange godt tør det, hvor andre takker nej tak.

www.essencius.dk eventbereau kontaktede www.Team-nord.dk  omkring et projekt de havde forslået Coca Cola. I alt sin simpelhed skulle tilfældige forbipasserende på Kultorvet inviteres til at klatre på Cola flasken, og smide deres bucket list i kapslen øverst på væggen.

Vores opgave i den sammenhæng var at bygge en klatrevæg, som 2 andre firmaer pænt havde takket nej til under banneret. På benneret skulle der påmonteredes farvekorrekte klatregreb, ovenpå det store 10×10 m banner af Coca Cola Zero. Væggen blev 10 m høj og startede i 7 m højde med en rute med normal sværhedsgrad!

Dertil skulle vi i samarbejde med Force få testet og godkendt væggen, samt selvfølgelig topankeret øverst oppe, og som tilføjelse til det hele, så blev klatrevæggen etableret på et eksisterende byggestillads placeret uden på en ejendom under renovering. På trods af lidt udfordringer med topankers samt tidspres kom vi sikkert i mål med den del, hvilket lykkedes med god hjælp af Sikringsagenten.

Og så var der jo selve arrangementet med sikring af gæsterne på væggen. 3 kolde dage i København med cirka 160 københavnere, så kom alle gæsterne sikkert op og ned igen på væggen, omend nogen var udfordret af kulden og højden, men fik alligevel en god oplevelse ud af det. Sikringen af klatrevæggen var i virkeligheden den vigtigste opgave og forløb selvfølgelig uden problemer.

Så omend det var koldt, og en tidskrævende opgave, syntes vi at vi kom godt i mål. Tjek selv filmen herunder.

 

Comments are closed.