fbpx

Explore → Team Nord

EXPLORE

HVAD ER EXPLORE?

Vi byder ind med et helt nyt tema i dansk friluftsliv. EXPLORE. Explore referere til ekspeditionstanken, hvor de gamle ekspeditionsfolk tog på lange og vilde expeditioner. Husk blot på Asmussen eller Schalkton, der begav sig ud på ukendt land! I et trykt samfund med en dagligdag vi kender de næste mange år, er det vigtigt at bruge fritiden bedst muligt, så du får mest muligt ud af den. Måske har du et ønske, om at prøve noget vildt, udfordre dig og veninden eller tage på langtur, og mangler hjælp til at komme i mål. Så er Explore det rigtige for dig. Fælles for vores explore turer er, dels at de som hovedregel foregår udenlands. Dertil skal der være et vist planlægningsniveau og forberedelse fx i form af samtræninger hvor vi pudser færdigheder og form af, samt fintuner pakkelister mm. Så måske et af vores explore projekter er noget for dig. Og eller hjælper vi dig gerne på vej.

3 POPULÆRE EXPLORE TURER

Explore Norge rock and ice

Explore Norge rock and ice Book Nu 3900,00/person Book Nu Sværhedsgrad: For alle 6 Dage 4+ Personer KURSUSBESKRIVELSE Turen gennem Norges flotteste landskaber som du ikke glemmer. Især fordi turen er vejen mod målet – Top bestigning af Gal Høpiggen. … Read More

Explore fjeldtur Norge

Explore fjeldtur Norge Book Nu 3600,00/person Book Nu Sværhedsgrad: For alle 4 Dage 2+ Personer KURSUSBESKRIVELSE Turens fokus er nordisk friluftsliv, hvor hovedindholdet er vandring, navigation og friluftsliv. Udgangspunktet er Hovden Norge, hvorfra turen starter samt Evje området, hvor den … Read More

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS

Der er mange gode grunde til at vælge os og vores explore serie.

For det første

Explore tanker er ny herhjemme, og sammen sætter vi barren for, hvad målet er og hvordan vi kommer derhen! Mange af explore turerne er klar og gennembearbejdet, men vi er helt klar på, sammen med dig at hjælpe dig frem til succes med dit projekt.

For det andet

Explore skal være ekstraordinært. Fyldt med gode oplevelser, du ikke glemmer, gerne i områder du ikke har været før. Og vi er friske på at arrangere turer derud, hvor det bliver svært. Dertil kan du erhverve kurser med beviser i helt andre områder, end du normalt bevæger du dig i.

For det tredie

Vi har gearet og netværket til at hjælpe dit explore i mål. Og det rigtige udstyr er en god løsning, så er du mere sikker på at få succes. Dertil har vi instruktører, som brænder så meget for friluftsliv, at vi ofte gennemfører ikke solge ture alligevel...bare fordi vi vil!

Tjek vores Explore turer her.

Har du nogle spørgsmål?