fbpx

Kurser → Team Nord

KURSER

Hvorfor tage på kurser

At tage på kursus skal gerne være en oplevelse, da oplevelses aspektet har en værdi i sig selv. Men du skal også tage på kursus for at blive inspireret, udfordret og for at lære nyt. Vores kurser er gennembearbejdede da vi har været i branchen siden 2002 og løbende udviklet i tråd med samraadenes normer. Og er de gængse normer ikke tilstrækkelige, er vi ikke bange for at lave egne kurser, da de reflekterer virkeligheden som kursisterne ender i. Det ved vi at det virker.

Klatreinstruktør

Avanceret træklatring

Træklatring Begynder

Nybegynder kajak - Kajak i svømmehal

Kajak rullestue

Træklatreinstruktør

Tovholder

IPP1

Rappelleinstruktør

K 1 Toprebskursus

IPP2

Når du starter på Team-Nord kursus

• Hvorfor valgte jeg dette specifikke kursus? - hvad forventer du af os? • Hvad vil jeg gerne være bedre til, og hvad skal jeg som minimum have ud af kurset? • Hvordan kan jeg bruge min nye viden, når jeg kommer hjem? • Stil spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. vi elsker at blive udfordret på praktikken og teorien. Vi glæder os til vi ses.

Hands on træning

Fordi når du melder dig på et Team-Nord kursus, har du fuld overblik over læringsindholdet samt målet. Vi arbejder både med teori, men vægter hands on træning med masser af aktivitet, ud fra princippet " du lærer det du gør"

Lokationer

Team-Nord har de fede lokationer forskellige steder. Således opnår du alsidighed i undervisningen, da ingen steder kan det hele, men samtidig en indsigt i forskellige områders muligheder.

Udstyr

Så har vi det rigtige udstyr til kurserne. Ikke noget med gammelt slidt grej her. Og via vores webshops og samarbejdspartner, har du også mulighed for at erhverve dig den rigtige udstyrspakke til den rigtige pris.

Har du nogle spørgsmål?