Om os

OM TEAM NORD

Vores historie

Vejen til succes Team-nord har været længe undervejs, med starten som dessideret friluftsvirksomhed med 4 ejere, til en strømlignet organisation med et professionelt set-up både logistisk og administrativt, samt seriøs og professionel afvikling af kurser og arrangementer. Processen over tid, har været lærerig for indehaverne, og givet en stor erfaring omkring, hvad der kan lade sig gøre. Dette gør at vi er professionelle i vores tilgang til kunderne, samt gang på gang levere kvalitets kurser og arrangementer. Beskrivelse af virksomheden Team-nord outdoor, kurser og events er en friluftsbaseret virksomhed hvis primære mål er, at arbejde med aktivt friluftsliv og bruge naturen som ramme for læring. Vi arbejder primært med interne instruktører, som vi har et indgående kendskab til, og de kender Team-Nords værdi sæt. Vores force er vores kunde kontakt, der giver en positiv stemning og gode forløb for vores kunder. Kundesegmentet er stort og stadig stigende og vi får altid positiv respons for veltilrette lagte forløb. Dertil søger Team-nord at bruge naturen til at lave gode oplevelser og læring herved. Kunderne i Team-nord opdeles i følgende målgrupper • Offentlige • Virksomheder • Private og idrætsforeninger Vi arbejder lærings baseret, men også oplevelses baseret, med dertilhørende erfaringspotentiale. Derudover er der flere meget interessante projekter i støbeskeen, som du kan følge på vores facebook profil, fx vores outdoot setup i Vrads og Momhøje, samt selvfølgelig vores rejser til Wales, Sverige, Estland og Norge, hvor vi afholder flere friluftskurser. Team-nord har et professionelt setup på personalearrangementer, team building samt events under navnet Team Explore. Ligeledes har vi en Highrope afdeling der arbejder på i 2019, at projektere 2 highropeparker, overtagelse af Danmarks højeste klatrepæl samt etablering af vores vandtårn i Brædstrup. Via klatregrej.nu sælger vi klatreudstyr, projektere og bygger klatrevægge og tårne, og har herved en indgående kendskab inden for klatrebranchen, samt kender potentialet herfor. Team-nord tilbyder også konsulent opgaver, hvor vi har/haft følgende opgaver: - Konsulent på Danmarks længste klatrevæg – færdig. - Udvikling af friluftsliv i DGI Vestjylland – færdig. - Udvikling og opstart af BaseCamp West – Dansk friluftsfestival. Er afviklet 3 gange og nedlagt i 2016, med opstart igen i 2019. - Udvikling af grejbank og friluftsvejleder stilling i Rinkøbing Skjern kommune – har ført til 4 dags projektansættelse pr uge fremadrettet. - Udvikling af natur og friluftsskole område ved Sdr Felding efterskole. Færdig - Udvikling og afvikling som tovholder på Landstævnet 2017 (Friluftsliv). Færdig - Alderlyst bosocial friluftsliv. Projektering og udførsel af 4 årig aftale om levering af friluftsliv til boligområdet Alderlyst i Silkeborg. Team-nord tager også et socialt ansvar fx ved gennemførsel af Ørrelejr siden 2002 med grej og personel.

VORES MISSION

Her er et uddrag af vores forretningsplan: Mission • At have de bedst mulige instruktører, der er med til at udvikle Team-nord, inspirere og har kundetække. • At være en af Vestjyllands foretrukne leverandør af friluftskurser, personalearrangementer og teambuilding. • At levere kurser og arrangementer af høj kvalitet, hvor ”barren er sat højt” – alt kan lade sig gøre! (FX DM i Adventurerace, Coca coal bucket wish) • At være en seriøs indspiller på friluftsliv og teambuilding markedet. • At levere kvalitets kurser og oplevelser, med dygtige instruktører og veltilrettelagte kurser. • At udvide virksomhedens portefølje og på sigt satse endnu mere på erhvervsvirksomheder. Vision • At udvide og udvikle instruktørgruppen og dens kompetencer, så de bliver endnu dygtigere og mere veluddannede. • At udvide virksomhedens samarbejdsnetværk med henblik på udvikling af: o Teambuilding. o Udepædagogik. o Grej. o Samarbejdspartnere i form af støtte til logistik og arrangementer. • At, hvis muligt, at drifte en High rope park og TreeCamp.

VORES TEAM

Team-nord er en hyggelig broget flok mennesker. Tjek vores mange kompetancer ud her, og du får forklaringen på, vi har et af Danmarks mest alsidige teams.

Christian Biering

Christian Biering

Adm Direktør, firmaejer og friluftsvejleder
Instruktør: Klatring, kajak og kano. Ansvarsområder: Administration og teambuilding.
TLF 24 49 08 02 Christian@team-nord.dk

Steen Hoffmann

Direktør, firmaejer og instruktør
Instruktør: Kano, og rappelleinstruktør Ansvarsområder: Visitoutdoor.dk samt Alderslyst og netværk.
TLF 20 72 55 78 steen@team-nord.dk
Anker Buchholtz

Anker Buchholtz

Direktør. Firmaejer og friluftsvejleder
Instruktør: Klatring, MTB, kajak og kano. Ansvarsområder Kurser, instruktører, highrope samt projektering.
TLF 27 28 58 01 anker@team-nord.dk

Casper Block Rasmussen

Instruktør
Kano og vægklatring,

Lars Nyhuus Henriksen

Direktør og firmaejer
Instruktør: Klatring, kajak, bushcraft og kano. Ansvarsområder: Udvikling, rejser, events, og projekteringer, strategiske samarbejdspartnere samt outdoorshow
TLF 28 59 09 00 lars@team-nord.dk

Jan Jonsen

Instruktør
MTB og kano

Sylvain Wubs

Instruktør / friluftsinstruktør Paul Petersen
kanoinstruktør. Personalearrangementer og teambuilding.

Lisbeth Rauff

Friluftsvejleder og Instruktør
Klatre-, kajak og kano instruktør. Skoleundervisning

Michael Schmith

Instruktør
MTB, kajakinstruktør, personale arrangementer og teambuilding

Dan Pedersen

Instruktør
Tovholder og kano instruktør. Personale arrangementer. TreeCamp. Klatretårn

Joakim Bækhøj

Instruktør
Klatre- og kano instruktør. Personale arrangementer og Klatretårn samt Basecampwest

Jess Hansen

Instruktør
Klartevægs- og rappelleinstruktør. Kajak- og kanoinstruktør.

Claus Nielsen

Instruktør
Klatre, kajak og kanoinstruktør

Jakob Vemmelund

Instruktør
Klatre- og kajak instruktør K1-2 instruktør vægklatring. Teambuilding, navigate og naturvejledning

Miguel Santos

Instruktør
Personale arrangementer.

Jes Hansen

Instruktør og Friluftsvejleder
Klatreinstruktør og censor på klatrer og rappelleuddannelse.

Karsten Nielsen

Instruktør
Klatreinstruktør - træklatring og K1, Kajakinstruktør samt førstehjælps instruktør.

Allan Birkholm

Instruktør
Tovholder. AAWG, Personalearrangementer og teambuilding.

Jette Nielsen

Administration
Økonomi og administrativt arbejde. Personalearrangementer. jette@team-nord.dk

Mads Kristensen

IT og markedsføring
It ansvarlig. Og kan du lide denne side, så tag fat i Mads. mads@onlinerelation.dk eller kig på onlinerelation.dk

Michael Jørgensen

Instruktør og Friluftsvejleder
Garuda typologi og censor på klatring.

VIL DU VÆRE MED I TEAMET?

Vi er altid på udkig efter gode instruktører. Send en mail eller ring til Anker, hvis du er interesseret i at indgå i Team-nord.

KONTAKT