fbpx

TEAMBUILDING​

Teambuilding

Teamnord har lavet teambuilding siden 2002 og stor erfaring med området. En virksomhed kan været en broget flok, på tværs af kulturer og med personlige forskelle. Nogle har mange år på bagen, nogle få! Det kan der være styrker i, men også udfordringer, der kan påvirke produktiviteten. Team-nords tilgang til teambuilding er grundlæggende positiv og styrker sammenholdet i teamet, med styrkelse af teamets fælles mål. Men teambuilding styrker også teamets personlige relationer og bindet teamet sammen med en fælles historie. Vores teambuilding fokusere på den enkeltes betydning i teamet fx via persontypologi test, således man bliver opmærksom på egne og hinandens stærke og svage sider. Og så arbejder vi også med tillid i teambuildingøvelserne til glæde for den ansatte, men også hele teamet.

TEAMBUILDING

3 eksempler på hvor vi har afholdt Teambuilding øvelser.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS

Vi har stor erfaring med teambuilding siden 2002, både på det private arbejdsmarked som i institutionsverdnen.

For det første

Fordi vi arbejder med målsat teambuilding. Vi afdækker jeres behov, lægger en plan med jer, bl.a. med defination af udfordringer, ligesom vi arbejder målrettet mod vores fælles mål. Eller vi kommer og laver icebreakers, så jeres team for frisk energi til det fortsatte møde.

For det andet

Intet sted kan det hele. Vi er mobile og gode til at få det bedste ud af jeres sted, og utrolig alsidige. Således får I mest ud af jeres arrangement. Men vi har også nogle helt unikke sites, som er værd at kører efter.

For det tredje

Vi kan alt, næsten. Og ellers kender vi stederne og har et netværk, så vi kan levere det meste i grej. så er vi helt sikker på succes med jeres teambuilding arrangement. Bespisning op til 250 deltagere med traktering på stedet, eller overnatning op til 100 personer i Tentipi telte.

Spar 25%

Tjek vores personale kickoff ud.

Har du nogle spørgsmål?