fbpx

12 timers Førstehjælpskursus med fokus på friluftsliv vand

12 timers Førstehjælp - Fokus på friluftsliv og vand

999,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

Et MUST DO udvidet ro relateret førstehjælpskursus, hvor deltagerne lærer at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, med masser af øvelser undervejs. Netop dette har gjort kurset er en sellert. Fokus i dette kursus er praktiske øvelser på og i vandet, hvilket udfordre førstehjælpen, når der er lang responstid fra redningsmandskabet.

Vi arbejder særligt med forberedelse – både de praktiske som vejrudsigt, log, pakning af grej og udstyr generelt. Men også med den ”mentale” fx i form af sejlinstruksen.

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Og det gøres netop i og på vandet. Øvelserne er samtidig relevante da de er lagt op af friluftslivet og Team-nord´s erfaring igennem mange år i friluftslivet og vandsport.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, med en god blanding af IT og praktik, med alt i det nyeste undervisningsudstyr.

Masse af praktik – så husk våddragten!

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Udstyr

Vi stiller med alt relevant førstehjælps udstyr i bedste kvalitet. Der er også mulighed for leje af kajak og tilhørende udstyr kr. 200,00 (eget godkendt udstyr og kajak må gerne medbringes) Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00

Instruktører

Anker Buchholtz eller Karsten Nielsen.

Overnatning

Ingen overnatning som udgangspunkt.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Lokalitet

Er I minimim 8, kommer vi også gerne til jer I forhold til jeres dato ønsker. Kontakt anker@team-nord.dk

Forplejning

Morgen mad lørdag inkl kaffe og frugt på hele kursusperioden.

Dato

Datoer for dette kursus er på vej, og vil blive opdateret løbende. Ønsker du at få direkte besked, når vi har nye datoer klar, så kontakt Anker@team-nord.dk.

MÅLGRUPPE OG forudsætninger

Målgruppe Kurset er for alle der bevæger sig i friluftslivet, med fokus på vandsport. Du ved aldrig, hvornår uheldet er ude - førstehjælp kan redde både dit og din makkers liv. Desværre er et førstehjælpsbevis er ikke et krav som kajakroer eller kanoroer, men som instruktør skal du have det. Og så kan du ligeså godt få et emnespecifikt kursus med hands on træning i det rigtig miljø. Kurset er gyldigt i to år og skal derefter gentages. Genopfrisker du det ikke i tide, skal du starte forfra. Forudsætning Kurset er for dig, som elsker udfordringer og friluftslivet og har et ønske om at dygtiggøre dig selv. Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Dag 1
    Livreddende førstehjælp til bevidstløse. Årsager og symtomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse. Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport. Årsager til chok og forebyggelse deraf. Førstehjælp ved ulykker. Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. • Blodtab fra åbne/lukkede læsioner og livstruende blødninger. • Knoglebrud, led skred og forstuvning. • Forbrændinger, ætsning og forfrysning. • Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. • Småskader. • Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed og chok.
Dag 2
    Repetition og masser af praktiske øvelser på og i vandet, afsluttende med prøve.

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

december 2021
man tirs ons tors fre lør søn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Har du også set

6900,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2950,00

/person
Kryds redning med triump på

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

1795,00

/person

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.