fbpx

12 timers Førstehjælpskursus med fokus på friluftsliv

12 timers Førstehjælp - Fokus på friluftsliv

999,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

På vores friluftsrelateret førstehjælps kursus lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, blandt andet med masser af hands on træning i naturen.

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Øvelserne er samtidig relevante da de er lagt op af friluftslivet og Team-nord´s erfaring siden 2002 i friluftslivet. 

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, i en blanding af praktik, teori understøttet af IT, samt det nyeste relevante undervisningsmaterialer og undervisningsdukker.

Vægtningen af udstyr pr deltager gør at indlæringen er optimal, da vi tror på hands on princippet.

Endelig foregår en del af kurset i naturen, med fokus på relevante friluftsrisici, således det bliver så realistisk som muligt.

Udstyr

Relevant førstehjælps udstyr inkl ambu man dukker Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00

Dato

Datoer for dette kursus er på vej, og vil blive opdateret løbende. Ønsker du at få direkte besked, når vi har nye datoer klar, så kontakt Anker@team-nord.dk.

Instruktører

Anker Buchholtz og Karsten Nielsen.

Overnatning

Ingen overnatning.

Lokalitet

Silkeborg Vrads

Forplejning

Ingen

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis via DFH.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Alle der bevæger sig i friluftslivet, eller har med professionelt friluftsliv at gøre. Forudsætninger Kurset er for dig, som elsker udfordringer og friluftslivet og har et ønske om at dygtiggøre dig selv. Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Dag 1
    De 3 hovedpunkter samt ABC. Livreddende førstehjælp til bevidstløse. Årsager og symptomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse. Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport. Årsager til chok og forebyggelse deraf. Gennemgang af hjertestarter. Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. • Blodtab fra åbne/lukkede læsioner. • Knoglebrud, led skred og forstuvning. • Forbrændinger, ætsning og forfrysning. • Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. • Småskader. • Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed. • Pludselige sygdomme som årsag til chok. • Genoplivning til børn.
Dag 2
    Repetition. Handlebaner samt prøve. Skriftlig test, praktisk prøve.

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

oktober 2021
man tirs ons tors fre lør søn
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Har du også set

6300,00

/Person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2500,00

/Person

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

5800,00

/Person
Bushcraft instruktør 1

Bushcraft instruktør 1

Uddannelsen giver dig instruktørkompetancer i kano, bushcraft, navigation og lejrliv, samt back to basis friluftsliv, inkl friluftsrelateret pædagogik.
Comments are closed.