fbpx

8 timers Førstehjælpskursus med fokus på friluftsliv vand

Førstehjælp - Fokus på friluftsliv & vand

799,00/person
Sværhedsgrad: For alle 8 timer 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

Et rorelateret førstehjælps  kursus lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, med masser af øvelser undervejs.

Vi arbejder særligt med forberedelse – både de praktiske som vejrudsigt, log, pakning af grej og udstyr generelt. Men også med den ”mentale” fx i form af sejlinstruksen.

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Øvelserne er samtidig relevante da de er lagt op af friluftslivet og Team-nord´s erfaring igennem mange år i friluftslivet og vandsport. Øvelserne foregår indendørs.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, med en god blanding af IT og praktik.

Kursusbevis

Der udleveres kursus bevis via DFH.

Udstyr

Relevant førstehjælps udstyr inkl ambu man dukker. Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00.

Instruktører

Anker Buchholtz eller Karsten Nielsen.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Lokalitet

Silkeborg eller efter andet ønske hvis I minimum er 6 personer

Forplejning

Ingen

Dato

Datoer for dette kursus er på vej, og vil blive opdateret løbende. Ønsker du at få direkte besked, når vi har nye datoer klar, så kontakt Anker@team-nord.dk.

Overnatning

Ingen overnatning.

MÅLGRUPPE OG forudsætniger

Målgruppe Alle der bevæger sig i friluftslivet, med fokus på vandsport. Du ved aldrig, hvornår uheldet er ude - førstehjælp kan redde både dit og din makkers liv. Desværre er et førstehjælpsbevis er ikke et krav som kajakroer eller kanoroer, men som instruktør skal du have det. Og så kan du ligeså godt få et emnespecifikt kursus med hands on træning i det rigtig miljø. Kurset er gyldigt i to år og skal derefter gentages. Genopfrisker du det ikke i tide, skal du starte forfra. Forudsætninger Kurset er for dig, som elsker udfordringer og friluftslivet og har et ønske om at dygtiggøre dig selv. Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Årsager og symtomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport Årsager til chok og forebyggelse deraf Førstehjælp ved ulykker Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. • Blodtab fra åbne/lukkede læsioner og livstruende blødninger • Knoglebrud, led skred og forstuvning • Forbrændinger, ætsning og forfrysning • Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. • Småskader • Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed og chok • masser af praktiske øvelser

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

december 2021
man tirs ons tors fre lør søn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Har du også set

6900,00

/Person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2950,00

/Person
Kryds redning med triump på

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

2200,00

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.