fbpx

Adventure i Sydnorge

Adventure i SydNorge

2500,00/person
Sværhedsgrad: For alle 4 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Denne exploretur er for deltageren, der ønsker en anderledes outdoor oplevelse med fart på. Vi skal prøve det vildeste Norge kan byde på fx 45 m rappelling, riverrafting, MTB på klipper, highrope baner med vilde svævebaner, klippe klatring og evt Via Ferrata. 

Vi mødes ved Evje, hvor vi opretter camp ved vores samarbejdspartner i Norge. Campen bliver centrum om nogle fantastiske timer i Sydnorge med fokus på hygge, aktivitet og vilde oplevelser.

Her klargøre vi grej, laver mad sammen, hygger, slapper af og lader op efter et velfortjent varmt brusebad efter en gang river rafting. 

Turen er særlig velegnet til familien med store børn, der ønsker nogle aktive dage under trykke forhold. 

Turens indhold og aktivitetsniveau indpasses efter gruppen, så vi får alle med, og alle får en god oplevelse.

Udstyr

Sovepose og liggeunderlag samt praktisk tøj. Der fremsendes pakkeliste.

Kontakt

Interesseret. Kontakt Anker 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

Transport

Selvtransport - Vi forsøger at arrangere samkørsel hvis muligt. Turen derop inkl færgeoverfart indgår ikke i pakken.

Overnatning

Husk at medbringe egne telte. Spørg efter behov, og vi hjælper gerne.

Instruktører

Anker Buchholtz.

Lokalitet

Evje Norge.

Forplejning

I står selv for forplejninngen, men der kan handles ind sammen og vi laver som udgangspunkt maden sammen.

Forplejning

Der udleveres diplom, hvis det ønskes.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Dette kursus henvender sig til deltageren, der elsker en god udfordring, unik naturoplevelse, samt nogle fede aktive timer i Norge. Særlig velegnet mod vennegruppen eller børnefamilien med store børn. Forudsætninger Ingen ud over sundt helbred.

INDHOLD

Riverrafting Klippeklatring Rappelling Highrope MTB på klipper Via Ferrata

Torsdag
    Vi mødes ved campen efter fx sejlads fra Hirtshals til Kristianssand. Efter introducering af instruktører, hinanden samt program laver vi lejr og bliver indloceret. Dagen afsluttes med bålhygge og en kop varm kaffe
Fredag
    Efter fælles morgenmad kan vi ligeså godt komme igang. Dagen har 3 punkter vi skal nå. Vi starter med klippeklatring syd for Evje hvor vi snuser til klatreverdnen. Der klatres forskellige ruter på klippe partiet, inden vi udfordre hinanden på 45 m rappelling. Senere på dagen står den på MTB kørsel over hængebroer, seje opkørsler og hurtige nedkørsler. MTB på klipperne omkring Campen er en sjov og fed MTB oplevelse. Sidst på dagen er der så afgang til Highrope parken, hvor den står på 2-3 timers highrope park, med vilde ziplines, klatreudfordringer og sjove oplevelser på klipperne og i trætoppene. Frokost og aftensmad tilpasser i forhold til endelig program.
Lørdag
    Efter fælles morgenmad står den på Riverrafting på Otra floden i 8 mandsrafts. En grændeoverskridende og helt igennem fantastisk oplevelse, som bør være på alles bucketlist. Efter frokost er der afgang mod Via Ferrataen i Valle cirka en times kørsel nord for Evje. Selve ruten på bjerget tager cirka 4 timer inden vi returnere til Evje igen. Dagen afsluttes med tiltrængt afslapning i campen inden vi går til køjs. Frokost og aftensmad tilpasses endeligt program.
Søndag
    Efter morgenmaden står den på lejrnedbrydning og oprydning inden vi hopper i biler og vender snuden mod Danmark igen.
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

Ring og få et tilbud

/person

Grønland

Tag med til vinter Grønland. Med udgangspunkt i Sdr Strømfjord tager vi på dagsturere i området - hundeslæde og nordlys!

6200,00

/person

Kano ekspedition Sverige

En fantastisk naturoplevelse, overnatning i naturen samt selvfølgelig at sejle kano – blanke søer, snoende åer, højt til himlen og en masse sejlads.

699

person
Førstehjælps kursus

8 timers førstehjælp for sejllads og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.