fbpx

Bushcraftinstruktør 1

Bushcraftinstrktør 1

5800.00/person
Sværhedsgrad: Friluftsfolk 9 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Bushcraft instruktør uddannelsen er første del af en instruktøruddannelse rettet mod bushcraft og friluftsliv. Uddannelsen giver dig instruktørkompetancer i kano, bushcraft, navigation og lejrliv, samt back to basis friluftsliv. Dertil får du væsentlige pædagogiske principer med på uddannelsen. 

Bushcraft samrådet er et nyoprettet sammenslutning af aktører, som arbejder med  

bushcraft og vildmarksliv, og som er en væsentlig del af deres virke. I instruktør gruppen er der vindere af Alene i Vildmarken, Buscraft Danmark samt flere dygtige friluftsfolk med bushcraft i blodet. 

Hovedformålet er, gennem samarbejde at udbrede kendskabet og kompetancer indenfor bushcraft og vildmarksliv i Danmark, samt at understøtte sikkerhed, naturhensyn og sunde rollemodeller i bushcraft og vildmarksliv.

Udstyr

Grundlæggende udstyr som rygsæk, beklædning, fodtøj, sovepose, underlag og førstehjælpspose

Dato

Interesseret kontakt Lars@team-nord.dk

Pris

I prisen indgår der alle relevante undervisningsmaterialer. Der opkræves yderligere kr. 800.00 pr deltager til eksamen, der afregner censor, kørsel og administration.

Instruktører

Lars Nyhuus kontakt lars@team-nord.dk

Kursusbevis

Der gives bevis fra bushcraft samrådet

Lokalitet

Silkeborg - Vrads

Forplejning

Vi leverer morgenmad samt snack, frugt og kaffe. Du skal kun huske madpakken.

Transport

Nej, vi sørger ikke for transport, men der kan være mulighed for samkørsel med andre deltagere.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Friluftsvejledere, lærere, pædagoger, soldater, naturvejleder og andre som arbejder med aktiv formidling af natur og vildmarksliv. Forudsætninger Kunne svømme 200 m Gyldigt førstehjælps bevis

INDHOLD

Indhold er relevant projekter i forhold til bushcraft og eksamen. Eksamen udstikkes som en case i forbindelse med prøven, som kursisten skal forberede. Casen beskriver 3 færdigheder som skal fremvises i forevisningskvalitet. Niveau 1 (ikke godkendt) Niveau 2 (Delvist godkendt) Niveau 3 (Godkendt) Der lægges vægt på kursistens evner og færdigheder, samt sikkerhedskultur, naturhensyn og formidlingsevne. Eksamen varer 8 timer og planlægges for gruppe af maks 8 kursister. Eksamen er individuel, men der kan bruges figuranter. Censor er udpeget af BC-uddannelsesrådet. INDHOLD PÅ KURSUS Kano padleteknik, kano redning og kano teori Snitteprojekter, ske og rammesav, dyrekald, pothanger, bushcraft stol. Batoning. Slibning og vedligehold af værktøj. Friktionsild, alternative metoder til ild, kogning med varme sten. Kende yderligere 8 spiselige planter/svampe og anvende dem i mad. Lejrplanlægning og slagning, hygiejne på tur Opsætning af tarp med hensigtsmæssige knob, pælestik, tømmerstik og truckers hitch Kort og kompas, natnavigation, kunne finde nord med alternative metoder (ur, skyggemetoden, nordstjernen og kendemærker i landskabet) Bushcraft som pædagogisk tilgang

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Har du også set

6900,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person
Førstehjælps kursus

12 timers førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på bushcraft, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved uheld, der kan forekomme i friluftslivet.

2395.00

person
Havkajakinstruktør

Havkajakinstruktør 1

Dette er det fedeste kursus, du kan få til din kajakliv. Du får muligheden for at formidle kajakverdnens fantastiskheder til kajakfolket. Du optagets i kano og kajakforbundet.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.