fbpx

DIGITAL DETOX I VILDMARKEN

1195,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

Kursusbeskrivelse

Det første du skal have styr på, når du skal klare dig på egen hånd i naturen, er at få bygget en god lejr. Det handler nemlig om at holde sig tør, mæt og varm, når du tager ud i vildmarken på overlevelsestur. Når du har gjort lejren klar til natten, må du hellere afsøge området, for hvor finder du mad og vand? Tag kort og kompas frem fra rygsækken og gå på opdagelse i området som en ægte survivor og føl dig som en vinder,

når du henter friske forsyninger hjem til lejren, tænder bålet og kryber ned i soveposen foran varmen til en nat i naturen. Er du parat til at finde ud af, om du kan klare dig alene i vildmarken?

Fun Facts:

  • En dansker tjekker i gennemsnit sin mobil mellem 100 og 150 gange om dagen.
  • Alternativet til det digitale online-liv kaldes digital detox. Her logger du totalt af og tager ud i naturen for at lade op.
Udstyr

Så lidt som muligt. Ingen Elektronik. Alt digitalt udstyr skal afleveres, når oplevelsen begynder.

Dato

?

Transport

Mulighed for samtransport.

Instruktører

Lars Nyhuus

Lokalitet

Mødested p-plads Kjærshovedvej og Hedevej i Hjøllund Kl. 11.00-15.00 (30 timer)

Forplejning

Hvad du kan finde undervejs på din tur.

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe Er for deltageren der ønsker en oplevelse, hvor der virkelig lades op, uden elektroniske hjælpemidler og mobiltelefon. Kan du klare dig i naturen på naturens præmisser. Men målgruppen passer også til outdoor personen, der ønsker størrere sikkerhed og selvstændighed samt muligheden for selv at tage på tur. Forudsætninger Som udgangspunkt ingen, udover gåpåmod og sundt helbred.

Indhold

Hvad er inkluderet: 30 timer alene i vildmarken. Introduktion fra instruktør. Lær at bygge en god lejr. Få indblik i, hvad du kan bruge i naturen. Overnatning i shelter eller lavvu. Turmad.”Overlevelsespakke” med nødvendigt udstyr.Lav mad over bål. Gå efter kort og kompas. En liste med udfordringer og skattejagt. Nærvær og stilhed i naturen. Instruktøren kigger til dig om aftenen og næste morgen efter aftale. PAKKELISTE: Sovepose. Liggeunderlag. Toiletsager. Godt fodtøj. Udetøj efter vejret. Eventuelt medicin. Yderlige information:

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person
Førstehjælps kursus

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved klatreulykker.

2500,00

person

Tovholder

Mangler du den korte uddannelse som suplement til jeres klatreinstruktør, så kan du via dette kursus forestår klatreaktiviteter sikkert.
Comments are closed.