fbpx

Explore Kanoekspedition Sverige

Explore Kanoekspedition Sverige

6200,00/person
Sværhedsgrad: For alle 6 Dage 3+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Vi flyver med helikopter ud til området, hvor vi har 6 dage til at komme hjem igen. Vi padler ud igennem de små søsystemer og ud til de større søer. Daglige stræk mellem 10-25 km. Nogle dage er hårdere med bæringer, andre er mere afslappede med tid til lejrliv og fiskeri. Midt på turen lander vi kanoer på nordsiden af søen, hvor vi vandrer op i fjeldet med rygsæk og telte. Her prøver vi at opsøge den lille bestand af moskusokser, der fndes deroppe (de eneste i Sverige). Her kigger vi også efter rensdyr, elg og spor af bjørn. Nætterne er lyse og vejret plejer at være godt på den årstid.

Her prøver vi at opsøge den lille bestand af moskusokser, der fndes deroppe (de eneste i Sverige). Her kigger vi også efter rensdyr, elg og spor af bjørn.

Nætterne er lyse og vejret plejer at være godt på den årstid.Helikopterstationen i Funäsdalen ligger ved afkørslen mod Ljusnedal i industriområdet øst for Funäsdalen. Stationen kan ses fra vejen.

Vi bliver føjet ind til Rogenstugan hvor der ligger kanoer klar til os.

Udstyr

Kano, vest og paddle. Telt til overnatning samt forplejninges udstyr.

Instruktører

Lars Hyhuus

Transport

Vi mødes deroppe. Helicopter indflyvning til start stedet.

Forplejning

Forplejning står I selv for, men der koordineres selvfølgelig inden turen starter.

Lokalitet

Rogen / Funäsdalen Sverige.

Kontakt

Interesseret. Kontakt Anker 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

Overnatning

I medbringer selv telt og grej til overnatning.

Kursusbevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

MÅLGRUPPE

Denne tur er for alle friluftsentuiaster, men særligt for kanoelskeren. Du har et ønske med at prøve dig selv af over længere afstande og over flere dage, samt at komme helt off the grid. Turen gør sig særlig godt til kanoentuiasterne der pønser med flere kanoideer.

INDHOLD

Landkortet hedder det ”Z59 Rogen”, og kan købes for ca 120 kr på nettet. Efter endt tur kører vi jer tilbage til helikopterpladsen. I Funäsdalen findes et hotel, hvor der kan købes brusebad billigt. Der er mulighed for at købe fskekort til området – prisen er omkring 300,-/uge. Vi padler ud igennem de små søsystemer og ud til de større søer. Vi starter turen med en introduktion i kano- og padleteknikker. Det er ikke muligt at lade telefon m.m. op på turen. FORSLAG TIL PAKKELISTE: Pak i rygsækken i plastiksække eller i drybags. Rygsæk 50-80 liter. Tøj på kroppen. Et sæt skiftetøj. Vandrestøvler eller gode sko. Sweater eller fleece. Skiftestrømper.Evt. buff eller hue. Evt. badetøj. Evt. håndklæde. Sovepose. Liggeunderlag. Myggemiddel. Evt. solbriller. Toiletgrej. Sygesikring/blå.

Dag 1

  Dag 1: Ankomst til Rogenstugan – overnatning i nærheden Indfyvning med helikopter. Derefter står den på trimning af kanoer, pakning af grej og klargøring til tur.

  Dag 2

   Dag 2: Vi padler mod vest og slår lejr omkring Kløtthåbua i Norge

   Dag 3

    Længste padledag – lejr i Väster- Rödsjön

    Dag 4

     Vi efterlader kanoerne og vandrer på Brattriet med telt og rygsæk. Her kigger vi efter moskusokser og rener

     Dag 5

      Tilbage til Väster-Rödsjön og aftenlejr.

      Dag 6

       Vi padler til Käringsjön og finder bilerne og en lille bod med kaffe og sodvand ved Käringsjöns kanot, hvorefter der er afgang hjemad.

       Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

       Har du spørgsmål?

       Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

       Har du også set

       3500,00

       Water and rock

       En fed tur til Syd Norge hvor du kun bruger 4 dage, på fede aktiviteter. Riverrafting, klatring, rappelling 45 m, highrope baner og MTB.

       3600,00

       /person

       Fjeldtur Norge

       Tag med på Højfjeldet omkring Hovden Norge og oplev fjeldlivet. Vi arbejder med frilfutsliv, lejrliv, madlavning og navigation.!

       799,00

       /person
       Førstehjælps kursus

       12 timers førstehjælp

       Når du er i naturen, er der flere ting, du bør have styr på, inkl førstehjælpen, hvis uheldet er ude. Med et 12 timers førstehjælps kursus er du godt klædt på.
       Har du nogle spørgsmål?
       Comments are closed.