fbpx

Explore Norge kajak

Explore Norge kajak adventure

4500,00/person
Sværhedsgrad: For alle 6 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

IPP 1 og 2 koster kr. 2790.00 normalt. For lige omkring kr. 2000.00 mere får du så muligheder for kajak i måske Norges bedste område, ekstra undervisning, og alt den tid du skal bruge på vandet, for at blive fortrolig med kajakken.

Norge Kajak adventure er primært en fantastisk kajaktur, hvor du får IPP 1 + 2 til kajak. Dertil får du masser af ro erfaring i Sørfjorden der er en sidearm til Sognefjorden samt naturoplevelsen af måske Norges smukkeste naturområde… en fantastisk naturoplevelse.

De 3 første dage arbejder vi intensivt med kajakken, med IPP programmet som udgangspunkt. 

Dertil skal vi blandt se den helt unikke og berømte fjeldformation Trolltunge, men der er også mulighed for at klatrer  Via Ferrataen i Tyssedal som er et kontrast til kajakken, hvor vi er på wiren og på fjeldet 4-6 timer. 

Således får du på en lille uge, en introducering til Norges bedste område, nordisk friluftsliv med kajak som fokus, men også nogle højdemeter i fantastisk terræn. 

Udstyr

Kajakker, inkl våddragter, grej dertil samt sikkerhedsudstyr. Lavu og grej til forplejning. Klatre og sikkerhedsudstyr. Du medbringer personligt udstyr, sovepose og liggeunderlag jf fremsendte pakkeliste - resten sørger vi for.

Instruktører

Lisbeth Rauff og Anker Buchholtz.

Dato

Interesseret. Kontakt Anker 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

Pris.

Prisen er som ovenfor. Ønsker du medlemskabs af Dansk kano og kajakforbund, hvor igennem vi udsteder licensen, kommer det oveni. Vær opmærksom på, der ikke er transport med i prisen.

Overnatning

Husk telt til overnatning.

Lokalitet

Sørfjorden.

Forplejning

Der er ikke forplejning med i pakken, men der er mulighed for at købe ind sammen.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis fra Dansk kano og kajak forbund.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Denne tur henvender sig til den kommende kajakroer, der ønsker en unik oplevelse og kursusform, med fokus på Norges unikke natur. Kursisten ønsker Ipp 1 og 2 niveau Formålet med turen er udddannelse i forhold til IPP 1 + 2 niveau. Og er der tid til andet tager vi fat på det også fx rul. Dertil er formålet med turen, også at give en anderledes aktiv naturoplevelse, med fokus på det moderne friluftsliv i det norske fjelde. Forudsætninger Ingen ud over sundt helbred. Kunne svømme 200 m

INDHOLD

Kajak IPP 1 + 2 undervisning Længere kajakturer på fjorden Via Ferrata tur på fjeldet Lejrliv og udstyr Navigation på fjord og fjeld Madlavning, bål og hygge. Mangler du grej kan vi også være behjælpelig med køb af relevant friluftsgrej og kajakudstyr til special priser, der passer til kurset. Der er også muligheder for tilkøb af rappelling, klatring, riverrafting, fjeld mtb og highrope bane, når vi er i Norge alligevel.

Dag 1
  Vi mødes på campen og introduceres til hinanden, laver camp, og får lidt fælles mad. Derefter begynder vi så småt med undervisning primært teori og grej. Vi skal dog lige være lidt våde, hvorfor vi tager en lille svømmetur
Dag 2
  Undervisning i IPP 1 med fokus på frisejling. Altså masser af sejlads, med de første teknikelementer bygget ind. Der er masser af tid, til sejlads, samt træning i wetexit. Resten af eftermiddagen er på egen hånd, til at se sig om i området.
Dag 3
  Dag 3 starter igen efter fælles morgenmad med intro til IPP 2 kurset med følgende indhold.• Gennemgang af kajakken og relevant udstyr, samt forevisning af forskellige typer kajakker • Gennemgang af sikkerhedsudstyr • Forevisning af alternativt sikkerhedsudstyr fx App´s mm • Vandtilvænning i og uden for kajakken fx wetexit og svømning med kajak • Korrekt ind og udstigning af kajakken • Roteknik og forskellige tag • Styretag og lavt støttetag • Selvredning • Kammeratredning
Dag 4
  Samme indhold som dagen før /ul>
Dag 5
  Morgenmad fælles som sædvanligt, hvorefter vi har dagen til Trolltunge eller Via Ferrata i Tyssedal. En unik og fantastisk dag, hvor vi oplever fjeldnorges bedste. Dagen kan evt afsluttes med en lille kajaktur
Dag 6
  Morgenmad fælles inden vi bryder lejr ned og vender næsen hjemad mod Danmark,
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

799,00

/person
Førstehjælps kursus

8 timer førstehjælp til sejlsport og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm.

2795,00

/person

Tour de Samsø

Turen til Samsø er en rigtig kajaktur i et fedt farvand. Samtidig er der et par gode kryds, der kræver fokus hele vejen. En unik og fantastisk naturoplevelse.

3200,00

/person

Via Ferrata Nord

Via Ferrata stammer fra Alperne, og der findes i hundredvis af ruter dernede. På dette kursus går vi op til 4 Via Ferratas, sikkeert men udfordrende.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.