fbpx

Explore Norge rock and ice

Explore Norge rock and ice

5900,00/person
Sværhedsgrad: For alle 6 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Turen gennem Norges flotteste landskaber som du ikke glemmer. Især fordi turen er vejen mod målet – Top bestigning af Gal Høpiggen. Undervejs på dag 1 gør vi stop i syd for Evje, hvor vi har en fed aktivitetsdag med Riverrafting, og får den første klippetræning, med klippeklatring samt 45 m rapelling.

Dag 2 fortsætter vi mod Hemsedal hvor vi overnatter efter vi har gennemført Via Ferrataen, og fået lidt mere klippe under neglene.

3 dag ankommer vi til Jotunheimen, Norges højeste fjeldområde, hvor vi har 3 dage til at træne gletsjer vandring samt redningsprocedure, evt huleklatring, samt selvfølgelig selv topturen til Gal Høpiggen.

Alt sammen foregår selvfølgelig på vejrets og Norges præmisser, og resten klares af lejrhyggen.

Derudover arbejder vi også med facetter af det nordiske friluftsliv, med lejrliv, navigation og madlavning. Så vil du opleve kontrasterne i sommer Norge, samt noget heltigennem skønt natur. Så er dette turen du skal med på.

Udstyr

Inkluderet i afgiften er der klatre og sikkerhedsudstyr. Lavu og grej til forplejning. Afgifter ved eksterne leverandører - riverrafting. Mulighed for køb af relevant friluftsgrej til special priser, der passer til kurset.

Instruktører

Anker Buchholtz.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel

Forplejning

Fuld forplejning minus første dags madpakke, og snack undervejs. Vi levere morgenmad, frokost samt aftensmad, der tilberedes i køkkenhold. Forplejning under rejsen til og fra Norge er ikke indbefattet..

Lokalitet

Evje. Hemsedal. Jontuheimen.

Dato

Interesseret - kontakt Anker 27 28 58 01 eller mail anker@team-nord.dk

Overnatning

Telt

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Denne tur er sjov – med masser af hygge og adrenalin. Dette kursus henvender sig til deltageren, der elsker en god udfordring, med fokus på aktivitet og samvær. Oplev Norge på en helt anden måde, hvor du får lov at bruge din krop i uvant omgivelser på en ny måde. Formålet med turen er at give en anderledes aktiv naturoplevelse, med fokus på det moderne friluftsliv i det norske fjelde. Dertil en grundig indføring på klippeklatring med topreb, bræ samt brævandring. Mål er at kursisten bliver introduceret sikkert samt inspireret til nordisk friluftsliv i bjergene, mhp på sigt, at blive i stand til at gennemfører egne turer i sommerhalvåret. Forudsætninger Ingen ud over sundt helbred.

INDHOLD

Klatring og rappelling Via Ferrata River rafting Toptur på Gal Høpiggen Lejrliv og udstyr Navigation og fjeldsikkerhed Madlavning Turen afvikles på naturenspræmisser, derfor kan programmet ændres.

4 juni
  Afrejse fra Hirtshals til Kristianssand. Vi mødes på kajak, og følges mod Evje hvor vi indkvarteres på campingplads i teltene. Her er der efter aftansmad, gennemgang af endelig plan, transport plan og fordeling af grej, inden vi går til køjs.
5 juni
  Dagen står i actions tegn, hvor vi starter syd for evje med klippeklatring i topreb samt 45 m rapelling. Efter rebtræning topper vi dagens oplevelser med en gang riverrafting, inden vi returnere til campingpladsen. Aftenen er på egen hånd i området evt Evje.
6 juni
  Vi har en lang køredag foran os med Hemsedal, hvor dagens program er fjeldvandring samt Via Ferrata. vi går på wiren sammen, efter udstyrstræning og sikkerhedsinstruks. Natten tager vi primitivt på fjeldet i vores lavuer/medbragte telte
7 juni
  Afgang mod Jotunheimen, hvor vi ankommer til Krossbru på vejen op af den skønne Sognefjeldvej, startende i Ådal. Sidst på efter middagen. hvis muligt går vi i hulerne, hvilket dog er vejrafhængigt. Overnatning, bålhygge og røverhistorier bliver aftenes tema.
8 juni
  En af turens højde punkter er dagens program – Bøverbræen. Vi går på gletsjeren med steigisen og isøkser i rebhold, efter en grundig sikkerhedsinstruks. Dybden af spalterne, vandringen over giver rigeligt adrenalin til at energien denne dag er brugt. Aftenen har man til fri disposition til vandring i nærområdet /ul>
9 juni
  Toptur Galhøpiggen Alternativt Highrope Brimiskogan og derefter besøg i Lom på egen hånd
10 juni
  Backup dag Galhøpiggen/ toptur. Alternativt Highrope Brimiskogan og derefter besøg i Lom på egen hånd.
11 juni
  Tidlig morgenmad da hjemturen er lang, og vi skal være ved færgen i god tid.
Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

1100,00

/person

Navigate

Sammensurium af de norske fjeldregler handler om navigation. Har du styr på din færdigheder ellers er vores navigate kursus et godt udgangspunkt.

3200,00

/person

Via Ferrata Nord

Via Ferrata stammer fra Alperne, og der findes i hundredvis af ruter dernede. På dette kursus går vi op til 4 Via Ferratas, sikkeert men udfordrende.

999,00

/person
Førstehjælps kursus

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, med masser af hands on i træerne.
Comments are closed.