fbpx

Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport.

Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport.

899,00/person
Sværhedsgrad: For alle 8 timer 6+ Personer

Kursusbeskrivelse

Et førstehjælpskursus fra Dansk førstehjælpsråd, med fokus på den færstehjælp du skal kunne yde i forbindelse med vandaktiviteter.

Dette kursus er godkendt af Kano og kajaksamrådet som krav, til at deltage på deres kurser.

På kurset lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, med masser af øvelser undervejs.

Hvorfor vælge Team-nord som jeres førstehjælpsudbyder?

Vi har årevis af erfaring i outdoor, og vores instruktør har årligt ca. 50 vandbaseret arrangementer, så her får i en instruktør med masser af erfaring på vandet, og som  kender faldgruberne. 

Samtidig bindes teorien op på de praktiske øvelser, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Øvelserne og teorien er samtidig relevante, da de relatere til  friluftslivet og Team-nord´s erfaring igennem mange år i friluftslivet og vandsport. Øvelserne foregår primært indendørs.

Et særligt fokus på dette kursus, er forberedelse af et arrangement – både de praktiske som vejrudsigt, log, pakning af grej og udstyr generelt, samt selvfølgelig sikkerhedsinstruksen, der er et krav fra Søfartsstyrelsen.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø, med en god blanding af IT og praktik.

Kursusbevis

Der udleveres kursus bevis via DFH.

Udstyr

Relevant førstehjælps udstyr inkl ambu man dukker. Tilkøb af førstehjælps bog kr. 99,00.

Instruktører

Anker Buchholtz.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Lokalitet

Lystrupminde Naturskole ved Vrads. Eller efter andet ønske hvis I minimum er 6 personer - pålægges kørselsafregning.

Forplejning

Ingen

Dato

Vi afholder 3 kurser i år 15-22 marts - 1700-2100 Kajakfreak Handbjerg 4-11 maj - 1700-2100 Lystrupminde 9-16 nov - 1200-2100 Kajakfreak Handbjerg Ønsker du at få jeres eget kursus hos jer, så kontakt Anker@team-nord.dk.

MÅLGRUPPE OG forudsætniger

Målgruppe Alle der bevæger sig i friluftslivet, med fokus på vandsport. Du ved aldrig, hvornår uheldet er ude - førstehjælp kan redde både dit og din makkers liv. Desværre er et førstehjælpsbevis er ikke et krav som kajakroer eller kanoroer, men som instruktør skal du have det. Og så kan du ligeså godt få et emnespecifikt kursus med hands on træning i det rigtig miljø. Kurset er gyldigt i to år og skal derefter gentages. Genopfrisker du det ikke i tide, skal du starte forfra. Forudsætninger Kurset er for dig, som elsker udfordringer og friluftslivet og har et ønske om at dygtiggøre dig selv. Men kurset er også et must, for alle der arbejder professionelt i friluftslivet og arbejder med mennesker.

INDHOLD

Årsager og symtomer på hjertestop samt hjertemassage. Årsager til bevidstløshed og førstehjælp til bevidstløse Nedsat og standset vejrtrækning samt den livsvigtige ilttransport Årsager til chok og forebyggelse deraf Førstehjælp ved ulykker Hands on training og kvalificerende førstehjælp i friluftsmiljøet. • Blodtab fra åbne/lukkede læsioner og livstruende blødninger • Knoglebrud, led skred og forstuvning • Forbrændinger, ætsning og forfrysning • Særlige skader fx temperaturpåvirkninger og forgiftninger og el-ulykker. • Småskader • Pludselige sygdomme som årsag til bevidstløshed og chok • masser af praktiske øvelser

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

maj 2022
man tirs ons tors fre lør søn
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Har du også set

6900,00

/Person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

2950,00

/Person
Kryds redning med triump på

Kanoinstruktør 2

Dette kursus er overbygning på 1 dags sikkerhedskursus, således du bliver fuldt uddannet instruktør, med mulighed for at blive eksamineret og optaget i forbundet.

2200,00

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.