fbpx

Garuda typologi

299,00/person
ca 4-6 timer 10+ Personer

Kursusbeskrivelse

Garuda er en persontypologi, som er meget anvendelig i forbindelse med teamtræning. Garuda tankegangen stammer fra ideen om, at man som person kan have en af 4 forskellige profiler.   Typologiens vision er, at ved at blive opmærksom på den enkeltes medarbejders profiltypologi, kan man optimere teamets medarbejder. Enten ved at sammensætte teamet ud fra typologiarbejdets resultater, så du som leder får det mest optimale team. Eller ved at være opmærksom på den enkelte medarbejders forcer, men også hvorledes du skal kommunikere til medarbejderen, og herved får det bedst muligt samarbejde med din medarbejder.   Ledelsen har selv en stor opgave her, blandt andet i at beslutte, om teamet skal omorganiseres med forskellige typologier i det enkelte team, for at kunne give med- og modspil samt potentiel udvikling i teamet. Eller måske skal teamet have samme typologi og hermed få et mere konstant flow. Dette er selvfølgelig afhængig af arbejdsopgaven i virksomheden.   Det vigtige her er dog, at man ikke skal ændre den enkeltes typologi, men være opmærksom på hvilken typologi man selv har samt teamets medlemmer har.   Så er det op til dig som leder, hvilken sammensætning dit team skal have herefter! Men er dit team sammensat bevidst eller tilfældigt?

Udstyr

Vi har kun brug for strøm og et lærrede.

Instruktører

Michael Jørgensen og Anker Buchholtz.

Overnatning

Nej, med mindre det er i forbindelse med et døgn personalearrangement.

Transport

Nej.

Lokalitet

Har I lokaler kan dagen afvikles ved jer! Og ellers hjælper vi jer med at finde den gode lokation.

Dato

Aftales med jer efter jeres behov.

Forplejning

Som udgangspunkt ingen. Se nederst på siden.

Kursusbevis

Ingen, men der gennemføres en typologi test som deltagerne beholder.

MÅLGRUPPE

Målgruppen for vores Garuda typologi er en middelstor virksomhed eller institution, hvor der arbejdes i forskellige afdelinger og med teamstruktur. Måske er I på forskellige spredte adresser rent fysisk, eller måske igang med omstrukturering eller nyansættelser.

INDHOLD og Showcase

Dagen er delt op i 3 hoveddele.

1 del ca 2 timer

  Vi starter op med udfyldelse af garudatesten, hvorefter I får oplægget omkring Garuda typologien. Alt sammen med et humoristisk snit og positiv tilgang.

  2 del ca 1,5 time

   Vi lærer det vi gør. Så vi skal selvfølgelig ud og få teorien sat på plads ved forskellige teambuilding øvelser, der evalueres af deltagerne udfra Garuda typologi tankegangen.

   3 del ca 2 timer

    Vi anbefaler dagen afsluttes med “en på opleveren.” Fx en grænseoverskridende aktivitet som rappelling eller måske yderligere teambuilding aktiviteter. Det er en god afslutning, som deltagerne husker.

    Ledelsessekreatiatet Viborg kommune

     Ledelses”gangen” ved Viborg kommune har samlet deres personale under et tag, og ønskede derfor en ryste sammen dag, men med et fagligt indhold. Kravet var det skulle foregå i og omkring Viborg vandrehjem. Med Søndersø, MTB sporet i området og fantastiske bøgetræer, gav programmet sig selv. Vi startede ud med typologi oplæg, hvorefter der var 2 timers workshops i henholdsvis klatring, kajak og MTB teamopgaver. Alle udfordrende opgaver, der rykkede ved personalegruppe. En af aha oplevelserne var, en deltager der var vandskræk. Med de rette overtalelses evner, lykkedes det alligevel mig, at få hende i kajakken og på rundtur i Søndersø (60 minutter) Og hun var utrolig glad, lettet men også stolt, da vi nåede kanten igen. Netop “det moderate pres” er fint og nødvendigt, men kajakken gør sig ekstra godt her. Modsat mange andre discipliner, kan man nemlig ikke stå af midtvejs, hvis man ikke vil mere. Så det var hende, der skulle tage det sidste skridt! Dagen efter var der opsummering på samarbejdsøvelserne samt afsluttende typologi øvelse – meget underholdende.

     Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

     Har du spørgsmål?

     Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

     Har du også set

     1500,00

     /gruppe

     Rappelling

     Rappelling gruppe inkl udstyr og instruktør. Dette er en unik oplevelse især som afslutning på Garuda dagen, da det binder dit team endnu stærkere sammen.

     3750,00

     Op til 18 personer

     Kanodag

     Er I mere til vand, end mountainbike så tjek vores kanodag ud. Prisstærk med mulighed for masser af sjove anderledes aktiviteter.

     250,00

     /pr person

     Firma Mountainbike

     Firma MTB er en god oplevelse, hvor vi guider jer rundt på de gode singletracks. Men ikke hurtigere end alle er med. Med muddergaranti.
     Comments are closed.