fbpx

Highperformance Team

299.00/person
Sværhedsgrad: For alle 5 timer 10+ Personer

Kursusbeskrivelse

High Performance team fungere bare bedre end almindelig teams.

Hvis man forklare High Performance team som billeder fra sportsverden, så er det ikke altid holdet med de bedste spillere, der vinder, men holdet, der fungerer bedst sammen.

High performence team  er:

  ansvarsfølelsen for teamet

  deres fælles værdier

  det at alle medarbejdere er klar over, hvad målet er

 

der ofte giver et langt bedre resultat end at have de hurtigste eller de tekniske bedste spillere.

Synergien fra det velfungerende team gør, at High Performance teamet har en tolvte mand på banen, og hermed overskud til at være på forkant med udviklingen og ofte løber af med sejren.

Team-nord tilbyder teoretisk oplæg, samt relevante øvelser med stigende sværhedsgrad, så din dag også bliver en god og anderledes personaleoplevelse, ”der sætter spor!”

Er dit team et High Performance team?

Udstyr

Strøm og lærrede.

Instruktører

Michael Jørgensen og Anker Buchholtz.

Overnatning

Nej, med mindre det er i forbindelse med et døgn personalearrangement.

Transport

Nej.

Lokalitet

Har I lokaler kan dagen afvikles ved jer! Og ellers hjælper vi jer med at finde den gode lokation.

Dato

Aftales med jer efter jeres behov.

Forplejning

Som udgangspunkt ingen. Der kan leveres frokost, aftensmad eller fuld dagsforplejning. Ring og få en snak.

Kursusbevis

Nej.

MÅLGRUPPE

Målgruppen for vores Highperformens team er en middelstor virksomhed eller institution, hvor der arbejdes i forskellige afdelinger og med teamstruktur. Måske er I på forskellige spredte adresser rent fysisk, eller måske igang med omstrukturering eller nyansættelser. Lige meget hvad munder dagen ud i nogle konkrete tiltag til optimering af jeres team og virksomhed.

INDHOLD

Dagen er delt op i 3 hoved dele

1 del ca 1 time

  Teoretisk oplæg omkring highperformens teamet samt indsigt i teamets samarbejds struktur

  2 del ca 2 timer

   Vi lærer det vi gør. Så vi skal selvfølgelig ud og få teorien sat på plads ved forskellige teambuilding øvelser, der evalueres af deltagerne løbende.

   3 del ca 2 timer

    Vi anbefaler dagen afsluttes med “en på opleveren.” Fx en grænseoverskridende aktivitet som rappelling eller måske yderligere teambuilding aktiviteter. Det er en god afslutning, som deltagerne husker.

    Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

    Har du spørgsmål?

    Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

    Jeg tog kontakt til dig for at høre om du kunne planlægge en aktiv og anderledes dag for ca. 70 medarbejdere. Vi ønskede en dag hvor vi kunne være sammen og have det sjovt samtidig med at vi blev udfordret og så skulle det slutte af med grill og hygge om aftenen. Alle medarbejdere fik inden dagen mulighed for at melde sig på forskellige mere eller mindre udfordrende aktiviteter, så alle forberedte og forventningsfulde inden dagen. Vi startede med at mødes i Fjelstervang udeforsamlingshus, et helt fantastisk sted. Vi stod selv for frokost og lidt gruppearbejde hvorefter vi tog til Momhøje. I Momhøje deltog alle i 3 forskellige aktiviteter og alle havde en fantastisk sjov og udfordrende eftermiddag, på aktiviteter der passede den enkelte. Vi fik også noget forplejning undervejs/ imellem aktiviteterne, så der var også mulighed for at mødes på tværs af grupperne. Derefter gik turen tilbage til Fjelstervang udeforsamlingshus hvor vi sluttede dagen af med grilbuffet fra Jønnes Jeg kan roligt sige, at alle syntes at det var en rigtig god dag og en dag der stadig tales om.
    Anne Grethe Hansen
    Social psykriatrien Ringkøbing Skjern kommune

    Har du også set

    1500,00

    /10 person

    Rappelling

    Rappelling gruppe inkl udstyr og instruktør. Dette er en unik oplevelse især som afslutning på Garuda dagen, da det binder dit team endnu stærkere sammen.

    250,00

    /Pr person

    Firma mountainbike

    Firma MTB er en god oplevelse, hvor vi guider jer rundt på de gode singletracks. Men ikke hurtigere end alle er med. Med muddergaranti.

    3750,00

    op til 18 personer

    Kanodag

    Er I mere til vand, end mountainbike så tjek vores kanodag ud. Prisstærk med mulighed for masser af sjove anderledes aktiviteter.
    Comments are closed.