fbpx

IPP1

750,00/person
Sværhedsgrad: For alle 4 timer 2+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Velkommen til dit nye friluftsliv. Vi LOVER dette bliver en fantastisk oplevelse, intet mindre.

Vi starter helt fra bunden af med stille og rolig progression, og sørger for alle er med og trykke i kajakken.

Kurset varer 4 timer og er en fantastisk intro til IPP systemet og der er masser af datoer og lokationer at vælge imellem. For vi vil bare have jer på vandet og prøve kajakken.

Undervejs på kurset arbejder vi udstyr, sikkerhed, bæreteknikker samt isætning. Derefter sætter vi i,  og sejler en god lang tur. For det er stadig sådan, at det man gør, det er det man bliver god til. Så derfor skal vi selvfølgelig sejle mest muligt. 

Undervejs på kurset arbejder vi med fremadroning, styretag, bagror samt bremsetag/baglænsroning. Kurset afsluttes med wet exit og svømning med kajakker, så vi er helt trygge, hvis vi skulle være uheldige at vælte en anden gang.  ved en evt. kæntring. 

Kurset afholdes i et professionelt og behageligt miljø, med masser af hands-on træning og tid i kajakken. Kurset er også en del af IPP 2 og/eller en god forudsætning til dit videre IPP eventyr.

Vi stiller selvfølgelig alt udstyr til rådighed – kajak, våddragter, veste og sikkerhedsudstyr.

Du skal bare medbringe ekstra tøj, godt humør og en lille madpakke…og være klar til en unik oplevelse, se naturen fra en anden side samt at være lidt fysisk aktiv. Derudover tilbydes du:

  • Formidling af kontakt til kajakkøb. (køb grejet du sejler i)
  • Automatisk adgang til Team-nord IPP 2 kursus alt efter plads
  • 50% rabat på datosatte førstehjælps kurser
  • Du inviteres til “den rullende kajakklub” (2021)
  • Har du behov for brushup gives der 25% rabat på disse kurser
  • 25% rabat på friluftsrelateret grej (send mail) via klatregrej.nu webshoppen
  • Du kan bruge TreeCamp med 50% rabat et år fra kursus dato.
Instruktører

Jess Hansen, Lisbeth Rauff eller Anker Buchholtz.

Kontakt

Anker Buchholtz 2728 5801 eller anker@team-nord.dk

Forplejning

Husk lidt mad og varm at drikke

Udstyr

Vi stiller selvfølgelig alt udstyr til rådighed – kajak, våddragter, veste og sikkerhedsudstyr. Alt sammen kvalitetsudstyr.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis hvis det ønskes.

Pris

Prisen er inkl udstyr, kørsel og forsikring. Ønskes der optagelse i kano og kajakforbundet afregnes det via Team-nord fakturaring jf licens priser.

Lokalitet

Vi har fundet de bedste lokaliteter i Jylland. Så du kan vælge efter beliggenhed, i forhold til hvor du bor, eller en specifik naturlokalitet.

Dato

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe IPP1 skal ses som en introduktion til havkajak og en rigtig fin måde at finde ud af om havkajak er noget for en og derved komme bedst muligt i gang med kajaksporten Kurset foregår på stille vand i kystnære områder på et af vores faste sites, men kan selvfølgelig flyttes til dig, hvis det ønskes. Forudsætninger Almindelig sundt helbred. Kunne svømme 200 m

INDHOLD

Gennemgang af kajakken og historien derom Gennemgang af relevant kajakudstyr Gennemgang af sikkerhedsudstyr Teknik – styre og ro teknik Wet exit Sejllads

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Har du også set

1795,00

/person

IPP 2

Med IPP 1 er du helt klar til IPP 2, der henvender sig til den kommende havkajakroer. Kurset gør dig i stand til at ro kystnært i sommerhalvåret.

7995.00

pr sæt.
Unplugged kayak

Kajak med grej

Få din egen begynderkajak fra designkajak. 5 fede farver til en skarp pris, inkl pagaj, vest og spray skirt, så er du klar til at gå på vandet. Kontakt Anker 2728 5801

699,00

/person
Førstehjælps kursus

Vandrelateret førstehjælp

Kurset opgraderer dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælpskursus på vandet. Kurset følger den nye norm, der er krav.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.