fbpx

IPP2

2200.00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Så er du igang med overbygningen på IPP 1  og glæd dig til at blive bidt af kajaksporten.

Kurset varer 16 timer, og afvikles over 2 sammenhængende dage eller 3 aftner. Vi arbejder meget på vandet, men skal også  i vandet, hvor vi arbejder med makkerredning og selvredning så vi har helt styr på sikkerheden.

Kurset arbejder i dybden med de grundlæggende teknikker, grejet og sikkerhedens så du derved kan i mere udfordrende forhold og stadig have sikkerheden på plads. 

Omkring sikkerheden træner vi wetexit, men også makkerredning og soloredning, så hvis du er på solotur, selv kan komme op i kajakken igen.

Vi tager også på lidt længere tur, da kajakundervisning selvfølgelig skal foregå mest muligt i kajakken. Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kajakken.

Vi søger altid at have bedst muligt grej, og som noget nyt formidler vi salg af kajakker og grej. Netop grejet man selv har været på kursus i, kan der langt hen af vejen være en fordel selv at købe, da det kan give en god start på kajaklivet, uden du skal betale en formue.  Ved et IPP 2 kursus er der mulighed for:

  • Formidling af kontakt til kajakkøb. (køb grej magen til det du sejler i)
  • Automatisk adgang til Team-nord kajakinstruktør 1 kursus, alt efter plads
  • 50% rabat på datosatte førstehjælps kurser
  • Du inviteres til “den rullende kajakklub” (2021)
  • Har du behov for brushup gives der 25% rabat på disse kurser
  • 25% rabat på friluftsrelateret grej (send mail) via klatregrej.nu webshoppen
  • Du kan bruge TreeCamp med 50% rabat et år fra kursus dato.
Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis fra kano og kajakforbundet, hvis det ønskes.

Instruktører

Lisbeth Rauff, Søren Emil Rasmussen, Jess Hansen og Anker Buchholtz.

Kontakt

Anker Buchholtz 2728 5801 eller anker@team-nord.dk

Overnatning

Ingen overnatning som udgangspunkt

Dato

Har du ønsker så smid en mail til Anker@team-nord.dk.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Udstyr

Vi stiller selvfølgelig alt udstyr til rådighed – kvalitets kajak, pagaj, våddragter, veste, sprayskirt og sikkerhedsudstyr.

Lokalitet

Silkeborg - de små fisk Viborg - Hald sø Vejle - Tirsbæk Strand Skanderborg sø Ringkøbing Fjord/Vonå

Pris

Prisen er inkl udstyr og grej, vedligeholdelse og kørsel samt forsikringer. Ønsker I en anden lokalitet opkræves der for kørsels jf standart takst. Ønsker I optagelse i IPP systemet ved kano og kajakforbundet opkræver Team-nord betaling derfor inkl administration

Forplejning

Ingen. Husk drikkevarer og frokost.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe IPP 2 henvender sig til den kommende havkajakroer. Det er det helt rigtige kursus, så du kommer bedst muligt i gang med kajaksporten og kan sejle alene. Ligeledes er kurset i mange kajakklubber et krav i forhold til frisejling/indmeldelse. Derfor kan vores kursus være en genvej til klub miljøet. Kurset foregår på stille vand i kystnære områder på et af vores faste sites, men kan selvfølgelig flyttes til dig, hvis det ønskes. Forudsætninger Almindelig sundt helbred. Kunne svømme 200 m IPP1

INDHOLD

• Gennemgang af kajakken og relevant udstyr, samt forevisning af forskellige typer kajakker (kun ved kursus i Handbjerg) • Gennemgang af sikkerhedsudstyr • Forevisning af alternativt sikkerhedsudstyr fx App´s mm • Vandtilvænning i og uden for kajakken fx wetexit og svømning med kajak • Korrekt ind og udstigning af kajakken • Roteknik og forskellige tag • Styretag og lavt støttetag • Selvredning • Kammeratredning

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Har du også set

2795,00

/person

Tour de Samsø

10.-13. maj og 30. august -2. september bevæger vi os ud på åbent vand. Vi sejler fra Jylland til Danmarks flotteste natur, Samsø over åbent vand.

699,00

/person
Førstehjælps kursus

8 timers førstehjælp til sejllads og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet. Kurset følger den nye norm.

7995.00

Pr sæt
Unplugged kayak

Kajak med grej

Få din egen begynderkajak fra designkajak. 5 fede farver til en skarp pris, inkl pagaj, vest og spray skirt, så er du klar til at gå på vandet. Kontakt Anker 2728 5801
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.