fbpx

Kajak Danmark

tour de SAMSØ

2795,00/person
Sværhedsgrad: IPP2 4 Dage 3+ Personer

BESKRIVELSE

Vi starter med pakning af kajakken samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet.

Herefter er det omklædning inden vi for alvor lægger fra land og sejler østpå. Turen går via Tunø, hvor der holdes pause og frokosten indtages.

Herefter mod Samsø, som vi forventer at nå først på eftermiddagen på dag 1. Her finder vi overnatnings stedet, der på første natten er primitivt.

Vi runder Samsø nordkyst på dag 2 og sejler ned på Samsøs fantastiske østkyst, hvor vi er hele anden dag.

3 dag går turen sydover med ankomst i hovedstaden, hvor vi har vores 3 overnatning inden turen går hjemad på dag 4.

Turen kan ændres i forhold til instruktørens beslutninger og vejret.

Udstyr

Inkluderet i afgiften er der kajak og våddragt samt sikkerhedsudstyr. Telte og lejrudstyr. Fuld forplejning.

Instruktører

Jess Hansen, Lisbeth Rauff og Anker Buchholtz.

Overnatning

Telt.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Lokalitet

Start Hou via Tunø til Samsø og retur.

Forplejning

Fuld forplejning - husk lidt drikkevarer og snack til turen.

Dato

Glæd dig. Datoer opdateres uge 52/uge 1

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Denne tur henvender sig til deltageren, der elsker en fantastisk naturoplevelse igennem noget af Danmarks flotteste natur, Samsø samt åbent vand. Dertil er der overnatning i naturen og selvfølgelig en masse kajaksejllads. Turen er for kajakroerne, der har IPP 1 / IPP 2 og ønsker indsigt i en anden måde at bruge kajakken på samt at være på tur over flere dage – i et sikkert miljø med dygtige instruktører som back up. Det er ikke et certificeringskursus, og vil kræve en del, da vi er i kajakken op til 6-8 timer pr dag. For uddannelse se under IPP 1-2 kurser. Turen er perfekt til vennegruppe, kollegaerne eller familien, der vil have en anderledes oplevelse og er klar på en udfordring. Forudsætninger IPP12/IPP2 . oplys sertificat nummer eller dokumentation for tilsvarende niveau og anden kajakerfaring samt evt. friluftserfaringer. Husk at medbringe sejltøj, der evt må blive vådt (badetøj) samt tøj til omklædning og håndklæde. Sovepose og liggeunderlag samt skiftetøj til lejrliv. Husk også hat, solcream, solbriller og drikkedunk. Turen kan udsættes eller ændres i forhold til instruktørens vurdering og vejr og vind.

INDHOLD

Vi starter med pakning af kajakken samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet. Herefter er det omklædning inden vi for alvor lægger fra land og sejler østpå. Undervejs arbejder vi med kort og kompas, lejrliv samt madlavning. Alt i alt kan turen også bruges til at arbejde med egen roteknik og instruktørerne er med, for at blive brugt – så spørg endelig hvis der er særlige ønsker. Under turen, på passende tidspunkter holdes der pauser med forplejning og kaffe. Turen afsluttes samme sted som vi starter. Her tømmes og rengøres kajakkerne før vi aflevere dem og turen afrundes efterfølgende. Turen afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kajakken, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden. Der overnattes i shelters / lavu / bebyggelse

Dag 1

Turen går via Tunø, hvor der holdes pause og frokosten indtages. Herefter mod Samsø, som vi forventer at nå først på eftermiddagen på dag 1. Her finder vi overnatnings stedet, der på første natten er primitivt.

Dag 2

Vi runder Samsø nordkyst på dag 2 og sejler ned på Samsøs fantastiske østkyst, hvor vi er hele anden dag.

Dag 3

3 dag går turen sydover med ankomst i hovedstaden, hvor vi har vores 3 overnatning inden turen går hjemad på dag 4.

Dag 4

Hjemtur og oprydning / rengøring

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

november 2022
man tirs ons tors fre lør søn
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Har du også set

699,00

/person
Førstehjælps kursus

8 timers førstehjælp til sejllads og småbåde

Opgraderet førstehjælps kursus specifikt rettet mod vandsport og udfordringer derved. Så er du klar i følge den nye norm.

2795,00

/person

WEST´Å

28 - 29 og 30 sep. sejler vi West på. Denne tur henvender sig til deltageren, der elsker en fantastisk naturoplevelse igennem forskellige vandsystemer

1450,00

/person

Tour de kajak

En fantastisk kajak oplevelse i Jylland, hvor vi arbejder med andre kajakfærdigheder i forbindelse med turkoncept. I den bedste jyske natur.
Comments are closed.