fbpx

kajak rullestue

Kajak rullestue

399,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Timer 4+ Personer

Kursusbeskrivelse

Kurset er for dig der gerne vil i gang med at lære at rulle i kajakken. Det kræver ingen forkundskaber ift. det at rulle, da vi starter med øvelser helt fra bunden.

På kurset arbejder vi stille og roligt frem mod rullet, så du får værktøjer med hjem til selvtræning. At kunne rulle kan give dig en større tryghed
og overskud i kajakken så du f.eks. kan lege mere frit med kant og balance, uden du nødvendigvis behøver at skulle ud af kajakken, hvis
du ryger rundt. Og så er det vigtigt, dels for sikkerheden, men også bare fordi det er sjovt !!

Det er dog en stor fordel vis du har arbejdet med vandtilvænning og er tryg ved at have hovedet under vand,

Hvis du har eget udstyr i form af kajak og pagaj, anbefales det at du medbringer det, da det er en fordel at lære sit eget udstyr at kende. Der er dog også mulighed for at leje alt kajakudstyr og robeklædning af Team-Nord.

Desuden anbefales at medbringe:

  • Næseklemme og svømmebriller
  • Evt. neopren hætte
  • Ro påklædning i forhold til vejr og vandtemperatur
  • Liggeunderlag til øvelser på land
  • Padlefloat
Udstyr

Vi leverer selvfølgelig godkendt udstyr og hver instruktør har rigeligt grej at arbejde med, hvis du ønsker at leje det.

Dato

Interesseret? så ring til vennerne så I minimum er 4 og vi sætter et kursus op. Kontakt Anker på 27 28 58 01 eller mail anker@team-nord.dk 28 aug 1400-1700 De små fisk Silkeborg Lisbeth Rauff

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Instruktører

Lisbeth Rauff

Lokalitet

F.eks. Silkeborg

Forplejning

Ingen - husk evt lidt mad og drikke

MÅLGRUPPE og forudsætninger

Målgruppe For dig med IPP2 eller tilsvarende havkajakfærdigheder, der gerne vil i gang med at lære at rulle og have nogle værktøjer med hjem som du kan arbejde videre med. Det er en stor fordel vis du har arbejdet med vandtilvænning og er tryg ved at have hovedet under vand. Forudsætninger Vi arbejder med øvelser først på land og så i kajakken under trykke beskyttede forhold, der leder hen mod at lave et standard grønlandsk rul til bagdækket. Vi vil bl.a. arbejde med kajakyoga, BBB (Body-Boat-Blade), Balance Brace, sculling, hoftekip og pagaj/åre-fatning.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

7995.00

Pr sæt
Unplugged kayak

Kajak med grej

Få din egen begynderkajak fra designkajak. 5 fede farver til en skarp pris, inkl pagaj, vest og spray skirt, så er du klar til at gå på vandet. Kontakt Anker 2728 5801

799,00

/person
Førstehjælps kursus

Vand relateret førstehjælp

Et vandrelaterett førstehjælps kursus med fokus på kajak, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved udlykker på vandet.

2395.00

person
Havkajakinstruktør

Havkajakinstruktør 1

Dette er det fedeste kursus, du kan få til din kajakliv. Du får muligheden for at formidle kajakverdnens fantastiskheder til kajakfolket. Du optagets i kano og kajakforbundet.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.