fbpx

Kajak Udlejning

250,00/person
Sværhedsgrad: For alle 1 Dag pr personer

Beskrivelse

Elsker du en god Kanotur, vil du blive overrasket over letheden og roen der sænker sig, når du ror kajak. Kano kan bare noget helt specielt, men kajak måske lidt mere. Du padler stille og roligt ned af åen eller langs kysten i et af Midt og Vestjyllands store åsystemer eller fjorde, midt i naturen, sammen med familien eller vennerne. Måske er i på en længere tur, krydret med lejrliv, bålmad og hygge samt overnatning i TreeCamp. En tur I aldrig glemmer. Vi har grejet – både til den korte tur og til den lange tur.

vilkår

Når du lejer en kajak, medfølger der en Svømmevest, pagaj og skærf. Anvendelse af svømmevest obligatorisk. Brug den! AFHENTNING & AFLEVERING: Kajakker kan afhentes fra kl. 9.00 og skal afleveres senest kl. 19.00 AFHENTNING & AFLEVERING: Du har 2 muligheder her: Vi levere efter aftale ved jeres lokation + kr. 500.00 1 timers kørsel. Heri er der rengøring, så I slipper for det! Eller I afhenter hos os og aflevere her igen rengjort. SKADER PÅ kajakken: Man kan jo være uheldig, men vil på den anden side, gerne have noget ordentligt at sejle i. Derfor kommer du til at ødelægge noget på kajakken, eller går noget i stykker under dit brug, skal du erstatte ud fra vores listepriser. Erstatning: Komponentens pris + kr 100 i håndtering Reperation: 300 kr/t Erstatning af kajak, vest eller pagaj: Krone for krone Enhver skade på kajak, vest og pagaj skal betales for. Dette vil omfatte cuttede liner, ødelagt ror, huller i kajakken, bortkomne luger, betydelige ridser, buler eller brud af enhver komponent. Det samme gælder for veste og pagajer, ligesom det også gælder for trailer, hvis der sker skader på den, fx bøjede stænger, ødelagt trailerhjul, smadrede trailerstik og lys eller bortkomne remme. Vi opkræver udgifterne til reservedele og for arbejdskraft. Lejer hæfter for enhver skade eller forringelse, som sker på mountainbiken eller andet lejet udstyr, og skal på anfordring dække udlejers tab. Kajak UDLEJNING – VILKÅR Lejede kajakker og udstyr er ejet af Team-nord. Kajakker kan udlejes fra kl 7.00. Cykler indleveres senest kl. 22.00 den aftalte slutdato. Ved senere indlevering, som ikke er aftalt på forhånd, vil der pålægges lejetakst for efterfølgende dag. Kajakkerne udleveres i generelt god stand og uden synlige fejl. Almindeligt slid på kajak og trailer og på sliddele ved almindelig brug, er helt accepteret og skal ikke dækkes. KLAGER: Enhver klage over stand skal fremføres over for Team-nord umiddelbart efter udleveringen. Efter lejens ophør skal kajakkerne og andet lejet udstyr returneres i samme stand, på aftalt sted. LEJER: Den person, der underskriver lejekontrakt formular vil blive holdt økonomisk ansvarlig for tab eller skade på det lejede. Lejeren forpligter sig på at erstatte den lejede kajak og grej i tilfælde af tyveri af denne. Kajakker er udlejet på eget ansvar. I tilfælde af person- eller tingskade kan der ikke rettes krav mod udlejer. Billed-id skal gives på dagen for leje (uden undtagelse). Accepterede former af id er kørekort eller pas. Børn under 18, som skal benytte kajakkerne, skal være ledsaget af en voksen i lejeperioden.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

6300,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person
Førstehjælps kursus

Klatrerelateret førstehjælp

Et friluftsrelateret førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved klatreulykker.

2500,00

person

Tovholder

Mangler du den korte uddannelse som suplement til jeres klatreinstruktør, så kan du via dette kursus forestår klatreaktiviteter sikkert.
Comments are closed.