fbpx

Kano Udlejning

250,00/kano
24 timer 1+ Personer

Beskrivelse

Kano er ikke at stemple ud. Det er at stemple ind!

Kano kan bare noget helt specielt. Du padler stille og roligt ned af åen i et af Midt og Vestjyllands store åsystemer, midt i naturen, sammen med familien eller vennerne.

Måske er i på en længere tur, krydret med lejrliv, bålmad og hygge. Måske blot en formiddagstur med ungerne.

Vi har grejet – både til den korte tur og til den lange tur.

Vilkår

Når du lejer en kano, medfølger der redningsvest samt padler. Anvendelse af redningsvest er en god ide, og er være obligatorisk. Brug den! AFHENTNING & AFLEVERING: Du har 2 muligheder her: Vi levere efter aftale ved jeres lokation + kr. 500.00 1 timers kørsel. Heri er der rengøring, så I slipper for det! Eller I afhenter hos os og aflevere her igen rengjort. TILKØB: Ønsker I 100% turen har vi forskellige tilkøbs muligheder. Fx vores tentsile svævetelte, giver en unik lejrlivs opleveser. Dertil kan I booke lejrlivs kasser, således I har alt materialerne I skal bruge til madlavning. SKADER PÅ KANOER Man kan jo være uheldig, men vi vil også alle gerne have en god oplevelse med kvalitetsgrej. Derfor kommer du til at skade kanoer, eller mister en paddel eller ødelægger en redningsvest, skal du erstatte ud fra vores listepriser. Erstatning: Komponentens pris + kr 100 i håndtering Reperation: 300 kr/t Erstatning af kano, paddel og vest: Krone for krone. Du overtager det skadede. Enhver skade på kano og udstyr skal betales for. Dette vil fx omfatte buler i kanoen, brækkede eller skadede padler, ødelagte redningsvest, fx lynlås eller spænder osv. Ligeledes gælder det skader på trailer, fx smadrede lys, mistede stropper, bøjede bomme eller den klassiske ødelæggelse af strømstik og eller trailerhjul. Vi opkræver udgifterne til reservedele og for arbejdskraft. Lejer hæfter for enhver skade eller væsentlig forringelse, som sker på kanoudstyret eller andet lejet udstyr, og skal på anfordring dække udlejers tab. Kano UDLEJNING – VILKÅR Lejede kanoer og udstyr er ejet af Team-nord. Kanoer kan udlejes fra kl 7.00. Kanoer indleveres senest kl. 22.00 den aftalte slutdato. Ved senere indlevering, som ikke er aftalt på forhånd, vil der pålægges lejetakst for efterfølgende dag. Kanoerne udleveres i generelt god stand og uden synlige fejl. Almindeligt slid på kanogrejet og på sliddele ved almindelig brug, er helt accepteret og skal ikke dækkes. KLAGER: Enhver klage over stand skal fremføres over for Team-nord umiddelbart efter udleveringen. Efter lejens ophør skal kanoer og andet lejet udstyr returneres i samme stand, på aftalt sted. LEJER: Den person, der underskriver lejekontrakt formular vil blive holdt økonomisk ansvarlig for tab eller skade på det lejede. Lejeren forpligter sig på at erstatte den lejede kano og grej i tilfælde af tyveri af denne. Kanoer er udlejet på eget ansvar. I tilfælde af person- eller tingskade kan der ikke rettes krav mod udlejer. Billed-id skal gives på dagen for leje (uden undtagelse). Accepterede former af id er kørekort eller pas. Børn under 18, som skal benytte kanoer, skal være ledsaget af en voksen i lejeperioden.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

1750,00

/person

Kanoinstruktør 1

Kanoinstruktør 1 er for dig der vil tilegne dig de bedste færdigheder, så du trykt kan tage på kanotur med vennerne, familien eller eleverne.

490,00 / 990,00

/person

Kanoweekend

Kanoweekend er den perfekte familie oplevelse i kano. Vi sejler i hyggelige omgivelser i Søhøjlandet, med fokus på natur, samvær og lejrliv.

6200,00

person

Kanoekspedition Sverige

Den ultimative kanotur til Sverige. vi flyves ind i vildmarken med helikopter og sejler ud! Livet bliver så enkelt og smukt i trenighed imellem natur, kano og ro.
Comments are closed.