fbpx

Kanopadler

Kanopadler

600,00/person
Sværhedsgrad: kanoentuiasten 4 timer 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Vi har oplevet en stigende efterspørgsel fra kanofolket der gerne vil på tur. Her har tendensen været at man har siddet på redningsvesten og brugt kassen med den 24 dåseøl som fodstøtte. 9 ud af 10 gange vi sejler på vores hjemvand i det midtjyske, ser vi kanopadlere uden veste, der knokler afsted. Og desværre sker der stadig uheld med folk i vandet, der ikke selv kan komm op i kanoen igen! 

Det skal ændres nu! 

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, gennemgang af typer af kano – to do and donts. Efter  grundig instruks i sikkerhed og udstyr, som netop er kursets formål, går vi på vandet. 

På kurset arbejder vi med en legende tilgang, da det er en god tilgang til læring. Vi tester teknik og sjove øvelser / lege og garantere succes. 

Worst case senario er selvfølgelig at man vælter – så det gør vi og arbejder med teknik på at komme i kanoen igen. Således højne vi kanosikkerheden og I kan trygt tage på tur med vennerne og familien.

Med andre ord svarer dette kursus til frisejlingskursus i Kajak / IPP 1.

Områderne vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, og håber derved vi inspirere jer til at fortsætte med kanoen som turredskab men måske også til undervisning. Dertil har vi  udvalgt særlige instruktører selvfølgelig med instruktør beviser, med kendskab til områderne. 

Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden

Instruktører

Anker Buchholtz

Udstyr

Inkluderet i prisen er der kano samt sikkerhedsudstyr. Våddragter og Vandtæt grej. Mulighed for køb af friluftsgrej til special priser. Husk tøj til omklædning og håndklæde.

Forplejning

Kaffe og rundstykker. Husk drikkevarer og madpakke.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Lokalitet kan tilpasses

Sandholm sø Sdr Felding. Fuglsang sø Herning. Handbjerg Limfjorden. Vorgod Å. Storåen /Vandkraftsøen Holstebro. Skjern Å / Skjern bådhavn. ...eller hos jer

Dato

Lav en forespørgsel ved vennerne og kontakt Anker@team-nord.dk eller ring 27 28 58 01

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

Overnatning

Ingen overnatning.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe er kanoentuiasten, der ønsker at tage på tur, og vil højne egen sikkerheden. Der er ikke noget krav om specielle kanofærdigheder. Forudsætninger Almindelige sundt helbred. Kunne svømme

INDHOLD

Sejladsregler Sikkerhedsinstruks Padleteknikker Redning Leg og tur

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Har du også set

699,00

/person
Førstehjælps kursus

8 timers førstehjælp for sejllads og småbåde

Kurset opgradere dig i førstehjælp, så du er up to date og har det relevante førstehjælps kursus på vandet.

2100.00

/person
Styrmand

Kanoinstruktør 1

Med kanoinstruktør 1 uddannelse er du rigtigt langt med dit kanosejlads. Du kan samtidig bruge kurset pædagogisk eller som en overbygning på kanopadler.

6200,00

/person

Kanoekspedition Sverige

En fantastisk naturoplevelse, overnatning i naturen samt selvfølgelig at sejle kano – blanke søer, snoende åer, højt til himlen og en masse sejlads. Skal du med?
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.