fbpx

Klatrespot

Klatrespot

Fra 4000,00/gruppe
Sværhedsgrad: For alle 3-5 timer Maks 20 Personer

BESKRIVELSE

Et Team-nord klatrespot giver mange muligheder for klatring. Vi sætter op – I klatrer de mange forskellige opgaver, hvorefter vi piller ned igen. Simpelt for jer, sjovt og udfordrende.

Efter introduktion, samt gennemgang af grej og påtagning af udstyr, gennemgås opgaver og der gives sikkerhedsinstruks.

I klatring er der 2 hovedopgaver

  1. klatring – at gennemføre opgaven fx klatre til tops i træet
  2. Sikring – eleverne sørger i makkerpar for sikring af hinanden – den vigtigste opgave, hvor selv de, der ikke vil klatre, får et stort ansvar overfor sin makker. Her er alle aktiveret.

Der er op til 4 opgaver på klatrespottet:

  1. Træklatring – typisk i 2 eller flere træer. Fokus på samarbejde imellem klatrer og sikringsmand.
  2. High rope bane – en bane, hvor man selvsikre sig undervejs igennem træerne. Solo opgave.
  3. Kassestabling – byg det højeste tårn med en person oven på. Samarbejdsopgave imellem sikringsmanden, byggeteam og klatreren
  4. Himmelstigen – Bestig himmelstigen 2 og 2. Samarbejdsopgave imellem sikringsmand og klatrene.

Andre opgaver kan ønskes – fx svævebane, kæmpegynger mm.

Udstyr

Vi leverer kvalitets udstyr samt opgaver til klatringen.

Instruktører

Vi har flere uddannede og dygtige instruktører, som kan afvikle arrangementer.

Dato

Vi har ingen faste datoer, men kommer til jer, når I har tid. Interesseret. Kontakt Anker på 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

Lokalitet

Herning - Momhøje. Skjern - Ejstrupsøerne Silkeborg - Vrads. Kronheden. Ringkøbing - hundeskoven. ...eller hos jer...

Transport

I skal selv sørge for transport til klatrespottet. Ønsker I at vi laver et klatrespot hos jer, så takseres kørsel udover 50 km jf standart kørselstakst.

MÅLGRUPPE

VI elsker klatring i Team-nord. Det kan ”bare” så meget, og selvom det tager tid at sætte op og klargøre, er det alt arbejdstiden værd, da man kan give deltagerne de mest fantastiske oplevelser. Her er der mulighed for at arbejde med teknik, mestring, udstyr, målsat undervisning, fysisk og mental træning – og selv den mest højde skræk, kan få en vigtig opgave i form af sikrings af de andre. Så har du en større gruppe deltagere, personale eller elever, der ønsker en anderledes oplevelse – så er det her det foregår. Formålet med klatrespottet er at præsentere friluftsliv og klatring for en gruppe deltagere, der normalt ikke prøver sådanne aktiviteter. Formålet er også at aflaste lærerne, for forberedelsestid, samt at levere kvalitets oplevelser, så lærerne kan hygge sig med eleverne.

Betingelser

Varighed – 1 modul a ca. 3 timer. Maksimum deltager antal 20 pr modul Kursusafgift: o 1 modul kr. 4000,00 med Team-nord instruktør o Efterfølgende moduler af 3 timer kr. 2.000,00 med Team-nord instruktør o 1 modul kr 3.000,00 hvor vi sætter op, og I klatre med egne instruktører o Efterfølgende moduler 3 timer kr 1.000,00 hvor I klatre med egne instruktører o Ønsker I klatringen gennemført ved jeres lokation, tillægges der kørsel efter standart takst. o Klatreudstyr er selvfølgelig inkluderet i afgiften

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Har du også set

Fra 2000,00

/gruppe
Rapelling i Danmark

Rappelling

Skal du og din gruppe udfordres, så prøv rappelling. Vi tilbyder højder fra 25-45 m 100% sikkert. Og har du lokationen kommer vi gerne til dig.

900,00

Pr Telt (3 personer)

TreeCamp

Forestil dig at vågne op i trætoppene i 10 meters højde, mærke de første solstrejf og høre fuglene synge. TreeCamp er den eneste af sin slags i Europa.

250,00

/person

Firma Mountainbike

En hyggelig aktiv dag, hvor alle kan være med. vi starter med intro og indstilling af cykler og så er det afsted på sporet. Og vi får alle med.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.