fbpx

MTB Udlejning

250,00/person
1 Dag 1+ Personer 07.00-22.00

Beskrivelse

Oplev det smukkeste af Danmark på en MTB.

Du kan cykle direkte på fine cykelruter: Hærvejen, Naturstien eller Søndervig-ruten. Du kan også blive væk i skoven, eller prøve kræfter med de store bakker i området. 

Og vil du andre steder hen er du velkommen til det!

God tur!

Vilkår

Når du lejer en cykel, medfølger der en cykelhjelm. Anvendelse af cykelhjelm er en god ide, og bør være obligatorisk. Brug den! AFHENTNING & AFLEVERING: Cykler kan afhentes fra kl. 9.00 og skal afleveres senest kl. 19.00 SKADER PÅ CYKLEN: Man kan jo være uheldig, men vil på den anden side, gerne have noget ordentligt at cykle på. Derfor kommer du til at ødelægge cyklen, eller går den i stykker under dit brug, skal du erstatte ud fra vores listepriser. Erstatning: Komponentens pris + kr 100 i håndtering Reperation: 300 kr/t Erstatning af cykel: Krone for krone Enhver skade på cykel og udstyr skal betales for. Dette vil omfatte skæve hjul, betydelige ridser, buler eller brud af enhver komponent. Vi opkræver udgifterne til reservedele og for arbejdskraft. Lejer hæfter for enhver skade eller forringelse, som sker på mountainbiken eller andet lejet udstyr, og skal på anfordring dække udlejers tab. MTB UDLEJNING – VILKÅR Lejede cykler og udstyr er ejet af Team-nord. Cyklerne kan udlejes fra kl 7.00. Cykler indleveres senest kl. 22.00 den aftalte slutdato. Ved senere indlevering, som ikke er aftalt på forhånd, vil der pålægges lejetakst for efterfølgende dag. Cyklerne udleveres i generelt god stand og uden synlige fejl. Almindeligt slid på cyklen og på sliddele ved almindelig brug, er helt accepteret og skal ikke dækkes. KLAGER: Enhver klage over stand skal fremføres over for Team-nord umiddelbart efter udleveringen. Efter lejens ophør skal cyklerne og andet lejet udstyr returneres i samme stand, på aftalt sted. LEJER: Den person, der underskriver lejekontrakt formular vil blive holdt økonomisk ansvarlig for tab eller skade på det lejede. Lejeren forpligter sig på at erstatte den lejede cykel i tilfælde af tyveri af denne. Cyklerne er udlejet på eget ansvar. I tilfælde af person- eller tingskade kan der ikke rettes krav mod udlejer. Billed-id skal gives på dagen for leje (uden undtagelse). Accepterede former af id er kørekort eller pas. Børn under 18, som skal benytte cyklerne, skal være ledsaget af en voksen i lejeperioden.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

500,00

/person

Mountain bike 1

Praksisorienteret MTB kursus der giver dig de bedste værktøjer til at komme rigtigt igang med MTB træning. Du kommer hjem med masser af værktøjer.

Ring for pris

/person

MTB Hartzen

Skal du udfordres, så tag med os til Hartzen på MTB. Hårde opkørsler, fede nedkørsler og lækre singletracks. Og dertil masser af hygge, teknik og socialt samvær.

299,00

person

Kajaktur

Noget helt andet end MTB er kajakken. Det er en af de mest bruge motionsformer i forhold til MTB segmentet. Og du starter trygt sammen med vores instruktører.
Comments are closed.