fbpx

Personale kickoff

Fra 3500,00/18 personer
Sværhedsgrad: For alle 4 timer 10+ Personer

Kursusbeskrivelse

Møder … gab!

I kender det godt. En lang dag med møder, vigtig information måske med en hurtig frokost, og så igang igen.

Dit personale er det vigtigste du har. Og det er her du gør den allerbedste investering. Med Team-nord´s personale kickoff, får dit personale et kick, der binder dem tættere sammen, og giver en fælles historie, så de har noget snakke om, lang tid bagefter. 

 

Vores personale kickoff, gør sig godt som en icebreaker på en lang møde dag, fx som afslutning.

Men hvis tiden er til det, kan det også lægges ind på andre tidspunkter i løbet af dagen. Du fortæller bare om dit behov, og så klarer vi resten. 

Varighed 2-3 timer der evt kan afsluttes med traktement, hvilket vi også kan klare!

3 timers arrangementer tilbydes ved vores faciliteter til en skarp pris på kun kr.  3500.00 ex moms (maks 18 deltagere)

Udstyr

Vi anvender det bedste udstyr selvfølgelig godkendt af UIAA.

Instruktører

Anker Buchholtz eller Joakim Bækhøj Jensen.

Overnatning

Kan arrangeres efter jeres ønsker.

Instruktører

Team-nord.

Lokalitet

Vi kommer gerne til jer, men personale kickoffét starter på et af vores sites. Momhøje - vores ynglingssted med alle muligheder. Egeris møllehytten - kanosejllads og klatring. Hald sø - unik natur med alle muligheder. Vrads - teambuilding site med skovmandsdyst. Kronheden lejrskole - unikt klatresite samt dejlig natur. Hals ved Limfjorden - vandaktiviteter.

Forplejning

Ring og få et tilbud.

Dato

Skriv og vi laver et hul i kalenderen.

MÅLGRUPPE

Målgruppen for vores personale kickoff er den mindre til middelstore virksomhed eller institution, hvor der arbejdes i forskellige afdelinger og med teamstruktur. Måske er I på forskellige spredte adresser rent fysisk, eller måske igang med omstrukturering eller nyansættelser. Eller også trænger I bare til en anderledes dag med fokus på relationer og socialt samvær.

Showcases

Herunder er vist eksempler på showcases vi har lavet med personale kickoff

Hydra Greene

  En af Vestjyllands største virksomheder havde møde med salgsgruppen, og ønskede en anderledes afslutning på dagen, der kunne ryste dem sammen, da de normalt var spredt over store afstande. Team-nord forestod følgende aktiviteter, der var afviklet på 3 timer. klatring – pæleklatring, kassestabling og træklatring. kanosejllads på Skjern å samt Grill arrangement ved bålhytte, som gruppen selv forestod. Alt overstået på 3 timer!

  Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

  Har du spørgsmål?

  Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

  Vi fik et fuldstændigt gennemarbejdet, tilpasset og professionelt program uden de mindste tilfældigheder, hvor alle fra mus til løver blev udfordret i dyster for sind, krop og sjæl. Det bliver ikke sidste gang vi bruger TeamNord til personale arrangementer og vi kan klart anbefale dem. Særligt skal nævnes arrangementet blev sat i søen med 14 dages varsel - flot.
  Susanne Lund
  MSA Wind

  Har du også set

  1500,00

  /10 personer

  Rappelling

  Rappelling gruppe inkl udstyr og instruktør. Dette er en unik oplevelse især som afslutning på Garuda dagen, da det binder dit team endnu stærkere sammen.

  250,00

  Pr person

  Firma Mountainbike

  Firma MTB er en god oplevelse, hvor vi guider jer rundt på de gode singletracks. Men ikke hurtigere end alle er med. Med muddergaranti.

  3750,00

  op til 18 personer

  Kanodag

  Er i mere til vand, end mountainbike så tjek vores kanodag ud. Prisstærk med mulighed for masser af sjove anderledes aktiviteter.
  Comments are closed.