fbpx

Personaletur

299,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 10+ Personer

Kursusbeskrivelse

Er du virksomhedsejer, medlem af en personaleafdeling eller lignende, så kan Team-Nord  hjælpe dig. Vi har stor erfaring med arrangementer med fokus på sociale relationer. De sociale relationer er meget vigtige især i tider hvor medarbejderne bliver presset på flere og flere opgaver. Og dine ansatte er stadig væk din VIGTIGSTE RESSOURCE

Her kan medarbejderne have brug for blandt andet en fælles fortælling fx. qua et personale-arrangement. 

I den forbindelse har Team-nord forskellige, meget dygtige samarbejdspartnere, som vi har valgt ud fra deres kvalitet. 

Eksempler på 3 forskellige typer arrangementer Team-Nord kan tilbyde til din virksomhed:

Et komplet temaarrangement med fokus på fx. kommunikation.

Dagen indeholder teori, praktiske øvelser og evaluering. Derudover tilbyder vi også forskellige   typer af traktementer – lige fra den færdige “mad”pakke, til at vi leverer råvarerne, der   herefter laves fx. over grill eller bål.

I er måske på et “seminar” og Team-Nord byder ind med en oplevelse – det kunne fx. være   rappelling, kajaktur, teambuildings opgaver eller icebreakere!.

I virksomheden har I en gruppe eller en personaleafdeling, med et ønske om dyrke motion,   afvikle en idrætsdag eller prøve en ny idrætsform. Her kan Team-Nord planlægge og afvikle   arrangementet, der kan være lige fra en aktivitetsdag, kajaksejllads, MTB kørsel , klatring samt   meget mere.

I kurset kan der tilbydes forplejning fx traktering eller madlavning på stedet, ligesom det kan være mere simpelt fx en vand og sandwitc. Ring for tilbud.

Udstyr

Via vores store udstyrs sortiment, kan alt næsten lade sig gøre. vi anvender kun godkendt kvalitetsudstyr.

Instruktører

Team-nord.

Overnatning

Kan arrangeres - fx med unikke lavus, eller anden form for overnatning.

Transport

Der kan arrangeres buskørsel.

Lokalitet

Har I lokaler kan dagen afvikles ved jer! Og ellers hjælper vi jer med at finde den gode lokation.

Forplejning

Vi har et stort udvalg via vores samarbejdspartner Jønnes Dinner, der kan tilkøbes sammen med andre muligheder.

Dato

I bestemmer - vi er klar!

Kursus bevis

Nej.

MÅLGRUPPE

Personale arrangementet er for virksomheden der ønsker op til en hel dag, med fokus på sociale relationer og teambuilding, med fokus på at knytte personale gruppen tættere sammen.

INDHOLD og showcases

Herunder kan du se et par showcases af vores mange personalarrangemnter vi har afholdt.

Arla Foods

  Team-nord afviklede efter henvendelse fra Arla foods personale afdeling et firma kajakarrangement. Arrangementet var frivilligt, og lidt specielt, da de ønskede at sejle kajak, hvilket kan være lidt tidskrævende. Så allerede her var vi ud over det normale kickoff arrangement. Dagen startede med rundstykker, hvorefter vi gik igang med sikkerheds instruks, tilretning af kajakker og grej. Herefter var det på åen, hvor 1. tjekpoint var Møllehytten i Egeris, hvor der blev serveret frokost. Vi var overbevist om, at deltagerne havde fået nok kajaksejllads, men alle valgte at fortsætte yderligere 10 km, da de alle syntes det var sjovt. En helt fantastisk dag på Vorgod å

  MSA Wind

   MSA wind har medarbejdere spredt ud over norden, og samles sjældent. Dertil var udfordringen, at grundet arbejdspres, var man sent ude med planlægningen af arrangementet. Team-nord tog opgaven på kun 14 dage, og fik arrangeret fuld forplejning med overnatning, teambuilding om formiddagen afløst af et lille sjovt adventurerace om eftermiddagen. Succesen var så stor, at ved eftermiddagskaffen, hvor vinderen egentlig var afgjort, pressede 2 teams instruktørerne til at fortsætte, da 2. pladsen ikke var afgjort. En helt igennem fantastisk dag.

   Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

   Har du spørgsmål?

   Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

   Har du også set

   1500,00

   /10 personer

   Rappelling

   Rappelling gruppe inkl udstyr og instruktør. Dette er en unik oplevelse især som afslutning på Garuda dagen, da det binder dit team endnu stærkere sammen.

   3750,00

   Op til 18 personer

   Kanodag

   Er I mere til vand, end mountainbike så tjek vores kanodag ud. Prisstærk med mulighed for masser af sjove anderledes aktiviteter.

   250,00

   Pr person

   Firma mountainbike

   Firma MTB er en god oplevelse, hvor vi guider jer rundt på de gode singletracks. Men ikke hurtigere end alle er med. Med muddergaranti.
   Comments are closed.