fbpx

Rappelleinstruktør

Rappelleinstruktør

2100,00/person
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Efter ankomst og registrering, står den på kaffe og rundstykker inden vi går i gang.

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med gennemgang af udstyr, så vi har en fornemmelse af hvad grejet kan og skal bruges til og alle er med.

Vi arbejder fra forskellige lokationer, og gennemgår forskellige scenarier i forhold til stedet, der rappelles fra.

Du kommer til at arbejde med at mestre teknikken inkl. nødprocedurer.

Der arbejdes som udgangspunkt fra 3 forskellige spots. Og om muligt med en flok figurenter, der ikke har rappellet før.

Endelig får du kendskab til Team-nord´s øvrige klatreprogram samt mulighed for at handel med rabat i vores webshop.

Derudover får du:

  • Mulighed for at handle med 20-25% rabat i http://www.klatregrej.nu
  • Du får 50% rabat på dato satte førstehjælpskurser.
  • Du inviteres til klatrerelaterede arrangementer og kurser. 
  • Du kan bruge TreeCamp med 50% rabat.
  • Har du behov for brushup gives der 20% rabat på disse kurser.
  • Garanteret pladser, hvis du ønsker at gennemfører hele klatreuddannelsen. (Der gives merit for rappellekurset samt evt træklatring begynder)
Udstyr

Vi leverer selvfølgelig godkendt udstyr så hver instruktørelev har rigeligt grej at arbejde med.

Dato

Ønsker du at blive skrevet op til næste kursus, eller har specifikke datoønsker, så skriv til Anker anker@team-nord.dk eller kontakt Anker på 27 28 58 01

Pris

Prisen er inkl undervisning, morgenforplejning, udstyr, undervisningsmaterialer. Eksamens gebyr er kr. 2.000,00 der deles imellem kursisterne. Eksamensgebyret afregner censor løn, kørsel, udstyr til eksamen samt administration ved eksamen. Ønsker I kursus afholdt ved jer, kan det lade sig gøre mod kørselsafregning. Ring eller mail endelig ved afklarende spørgsmål.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Instruktører og kontakt

Anker Buchholtz eller Claus Nielsen.

Lokalitet

Som udgangspunkt foregår kurset ved Herning.

Forplejning

Vi leverer morgenmad og kaffe. Du skal kun huske madpakken.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Et rappellekursus er allerførste en fed måde at udfordre sig selv på. Ønsker du at arbejde med rappelling på din institution eller lignende, er dette kursus det helt rigtige, da du bliver istand til sikkert, at gennemfører rappelling med andre deltagere, fra forskellige objekter – alt sammen 100% sikkert. Hvis det ønskes, kan der aftales en opfølgningsdag. Rappellekurset kan indgå som en del af Team-nord klatreuddannelsen. Forudsætninger Almindelig sund helbred og klar til udfordringer i højden – På kurset arbejder vi med højder op til 40 m, alt efter ønsker. Relevant klatrefærdigheder fx egne erfaringer som afklares via samtale eller logbog. Minimum 18 år. 12 timers førstehjælps kursus, eller vores specifikke klatrerelaterede førstehjælpskursus. (skal som minimum være bestilt – se evt Team-nord tilbud)

INDHOLD

Formålet med rappelleinstruktør uddannelsen er at du bliver i stand til sikkert, at gennemfører rappelling med forskellige deltagere, fra forskellige objekter. Du bliver i stand til at bruge udstyr korrekt, vurdere topanker punkter og opsætte baner, gennemfører rappelling via korrekte teknik og gennemfører nødprocedurer sikkert.

Dag 1
    Vi starter ud med gennemgang af knob og stik, reb og udstyr. Derefter arbejder vi med opsætning af bane, vurdering af ankerpunkt og nedsænkbare ankre. Et væsentligt punkt er også Sikringsmetode, og sikringspunkter samt brug af nedsænkbarer ankre. Hele tiden med fokus på egen sikkerhed. Under kurset opøver vi rappelleteknik. Pædagogisk kommer vi omkring psykologien og får indblik i adfærd, psykologi og kommunikation. Vi har væsentlig fokus på Sikkerhed og nødprocedure, korrekt brug af udstyr.
Dag 2
    Dagen starter på et nyt sted, med repetion og hands on træning af gårsdagens emner. Endnu et nyt sted, kommer vi kort omkring jura og slutter dagen med afsluttende prøve og udfyldelse af bevis. Passer det i programmet træner vi med figurenter. Prøven gennemføres med Censor og der udleveres eksamensbevis med karakter.

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Tak for en rigtig god weekend i godt selskab. Det er fedt at gå fra 0 til 100 på en enkelt weekend, hvor kursisten og håndarbejdet er i fokus. Der er en god ligevægt mellem teoretisk gennemgang af grej/udrustning, og praktiske øvelser, samt grundig indlæring af opsætning/nedtagning, så kursisten fik forståelse for vigtigheden i de enkelte led. Derudover var der også god mulighed for erfaringsudveksling mellem kursister og instruktører på tværs. Det var meget positivt at instruktøren bød ind med løsninger der henvendte sig specifikt til vores erhverv samt praktiske øvelser heri. Tidsplan og overordnet plan blev håndteret meget struktureret og professionelt hvilket gav kursisten en fed oplevelse. Jeg vil til enhver tid komme tilbage og få flere gode oplevelser hos Team-Nord, eller anbefale firmaet til kollegaer og bekendte!
Daniel. Herning
Konstabel Flyvevåbnet
"Team Nord kører et solidt sammensat kursus, hvor at man på to dage, bliver klædt godt på til at gennemfører rappelling for andre. Der er lagt vægt på det praktiske og man står derfor hurtigt selv med tovet i hænderne, hvilket giver en god rutine. Sikkerhed er et stort fokus på kurset, da der bare ikke må ske uheld, og Team Nord er rigtig gode til at vise hvordan at man sikre sig selv og sine elever bedst muligt. Jeg var personligt imponeret over hvor sikkert man kan gennemfører rappelling, uden at det påvirker oplevelsen... og det er også selv om der er "meget langt ned" lige pludselig. Instruktøren fra Team Nord var behagelig at tale med, stærk i sit fag og var god til at fokusere på det vigtige: ´den fede rappelling oplevelse, uden at gå på kompromis med sikkerheden!´
Frederik. Kjellerup
Oversergent Flyvevåbnet

Har du også set

6900,00

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner samt klatrevæg.

999,00

/person
Førstehjælps kursus

Klatrerelateret førstehjælp

Et førstehjælps kursus med fokus på klatring, lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp ved klatreulykker.

20-25% rabat

person
Grej pakke

Grej pakke

Når du skal igang med dit rappelleinstruktør virke, skal du bruge den helt rigtige grejpakke. Det kan vi hjælpe dig med via www.klatregrej.nu
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.