fbpx

Rappelling

Rappelling

2000.00pr gruppe
Sværhedsgrad: For alle 2 Timer 10 Personer

BESKRIVELSE

Team-nord er gode til mange ting. Men Rappelling er vi bare rigtig gode til. Og det er stadigvæk en af de fedeste oplevelser.

Ved at vælge Team-nord får du højeste sikkerhed, og kan trykt kravle over hegnet, sætte hælene udover kanten og gøre dig klar…”vi har dig”

Alle Team-nord instruktørerne, der afvikler rappelling er selvfølgelig  klatreuddannede og har 100% styr på det. Så spørgsmålet er, om I tør?

Vi afvikler rappelling i 2 regier:

1 – I er en flok der skal have en på opleveren (ønsk en dato) og vi sætter et arrangement op for jer. Eller…

 

 

 

2 – du og din ven vil gerne prøve til med rappelling (onsdagsrapelling)

Vi har 3 faste sites som udgangspunkt hvor vi afvikler rapelling

  • Bovbjerg fyr der er 26 m højt – bookning via Bovbjerg fyr
  • Ikast vandtårn der er 20,5 m højt – kontakt Anker@team-nord.dk eller på 27 28 58 01
  • Lyngvig fyr der er 39 m højt. Bookning via Ringkøbing Skjern museum.

Og har du et lokalt sted, men mangler kompetancerne, så kontakt os endelig og vi finder en god og sikker løsning. 

Transport

Vedr gruppe rapelling: Har I tårnet og tilladelsen, så kommer vi gerne til jer. Kørsel udover 50 km takseres jf. standart kørselstakst.

Udstyr

Vi leverer selvfølgelig alt udstyr, seler, hjelme og handsker samt kvalitets klatreudstyr. Alt udstyr er CE/UIAA godkendt og i høj standart.

Instruktører

Vi har flere uddannede og dygtige instruktører, som kan afvikle rappelling, således vi kan afvikle rappelling på flere baner af gangen.

Lokalitet

Ikast vandtårn. Kraner Hoverdal. Lyngvig fyr. Bovbjerg fyr mf...

Dato

Rappelling i sæsonen (Typisk påske til Efterårsferien afvikles onsdage på Bovbjerg og Lyngvig fyr) Øvrige tidspunkter kan blive efter jeres ønsker. Interesseret. Kontakt Anker på 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

MÅLGRUPPE

Ønsker du det ultimative rush, så er rappelling lige noget for dig. Der er rigtig stor forespørgsel på vilde oplevelser og her ved vi, at rappelling rammer ned i kernen på en god oplevelse. Især når det foregår 100% sikkert. Forudsætning Sund helbred (ingen ryg/bevæge skader) Minimum 10 år i følgeskab med en voksen

INDHOLD

Velkommen Instruks og teknik. Udstyr. Sikkerhed. Rappelling. Masser af rappelling.

Har du også set

1700,00

/person

Træklatring begynder

Måske en gang rapelling kan få dig igang i klatreverdnen. Træklatring begynder henvender sig til dig, som ønsker at stifte grundigt bekendskab med klatring.

900,00

Pr telt (3 personer)

Tree Camp

Forestil dig at vågne op i trætoppene i 10 meters højde, mærke de første solstrejf og høre fuglene synge. TreeCamp er den eneste af sin slags i Europa.

3500,00

/person

Explore water and rock

Vi mødes i Evje, hvor vi på 4 dage skal vi rafte, klippeklatre, rappelle fra 45 m højde, MTB og highrope. Dertil hyggeligt lejrliv og madlavning.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.