fbpx

Tour de kano

Tour De Kano

1990,00/person
Sværhedsgrad: For alle 3 Dage 2+ Personer

BESKRIVELSE

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet.

Herefter er det omklædning, og let tekniktræning inden vi for alvor sejler ud.

Undervejs arbejder vi også med kort og kompas, lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen.

Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen. Under turen, på passende tidspunkt, går vi i land og forplejer samt laver lejr.

 

men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt.

Under turen, på passende tidspunkt, går vi i land og forplejer samt laver lejr.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden.

Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt

Udstyr

Vi levere kvalitetsudstyr i form af alukanoer og svømmeveste. Dertil vandtæt indpakning. Lavu til overnatning. Lejr grej til madlavning.

Instruktører

Lisbeth Rauff, Jess Hansen, Lars Nyhuus, Steen Hoffmand, Anker Buchholtz.

Dato

Glæd dig. Datoer opdateres uge 52/uge 1

Overnatning

Telt, lavu eller TreeCamp.

Lokalitet

Silkeborg – Indelukket. TreeCamp overnatning. Dag 2. med dagstur i området. Storåen – Start Tjørring, overnatning lavu eller shelter. Slut Holstebro. Skjernå – Start Vorgod, overnatning i lavu eller shelter. Slut Pumpestation Nord. Eller hos jer, hvis I har vandet til det.

Forplejning

Fuld forplejning. Husk dog madpakke til første dag.

Transport

Transport udover 50 km, takseres med standart kørselstakst.

MÅLGRUPPE

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med pakning af kanoen, trimning samt grundig instruks i sikkerhed og udstyr inden vi går på vandet. Herefter er det omklædning, og let tekniktræning inden vi for alvor sejler ud. Undervejs arbejder vi også med kort og kompas, lejrliv samt madlavning. Dertil øver vi forskellige ro teknikker, nørder kanoen og nyder hinandens selskab og naturen. Området vi sejler i er særligt udvalgt, da naturen netop her, er særlig skøn, ligesom vi har udvalgt særlige certificerede instruktører, med kendskab til områderne, så du også får en natur og kultur oplevelser med i bagagen. Under turen, på passende tidspunkt, går vi i land og forplejer samt laver lejr. Kurset afholdes i et professionelt behageligt miljø, med masser af hands on træning og tid i kanoen, men også en masse lejrhygge og madlavning undervejs, hvor pauser og lejrpladserne ligger i tilpas afstand fra hinanden. Silkeborg turen toppes med ø-lejr i vores TreeCamp telte, hvilket er helt unikt.

INDHOLD

Gennemgang af kanoen og dens alsidige anvendelsmulligheder. Gennemgang af relevant kanoudstyr og sikkerhedsudstyr. Derefter fælles pakning af kajakken og trimning. Så starter vi om med basal Kano teknik og så selvfølgelig en masse Sejllads – masser af sejllads! Og det hele krydres med fantastisk lejrliv, bålhygge og madlavning.

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

maj 2021
man tirs ons tors fre lør søn
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Har du også set

1750,00

/person

Kanoinstruktør 1

Du arbejder med kanoer som turkoncept eller aktivitet, og ønsker certificering på det. Så er Team-nord kurset det rigtige til dig. De eksamineres via ekstern censor.

990,00

Børn 490,00

Kanoweekend

Dette kursus henvender sig perfekt til familien, der ønsker en friluftsoplevelse sammen. Vi sejler kano, laver lejr og mad sammen samt hygger om bålet.

2500,00

/person

Kanoinstruktør 2

Overbygningen på kanoinstruktør 1 gør at du kan tage størrere grupper på tur. Der eksamineres jf kanosamrådet og du optages også deri som kanoinstruktør.
Comments are closed.