fbpx

Tovholder

Tovholder

2900,00/person
Sværhedsgrad: For alle 3 Dage 3+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Tovholder uddannelsen er en 3 dages uddannelse, specielt lavet til pædagogisk personale. Kurset gør dig istand til at varetage klatrerelaterede opgaver sikkert, uden selv at skulle i toppen af træet. Udgangspunktet er begynderkurset til træklatring, hvor vi kommer omkring fundamentet i klatringen. Men vigtigst arbejder vi også med jeres ønsker. Dvs har I et klatrespot, rappellespot, klatrevæg, himmelstige eller lignende, så bliver det udgangspunktet for tredie dagens undervisning, således I kan bruge jeres facilitet sikkert.

Tovholder uddannelsen gør jer også i stand til at varetage klatring, hvor fx banerne eller lignende er opsat på forhånd af klatreinstruktører. 

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med gennemgang af udstyr, så vi har en fornemmelse af hvad grejet kan og skal bruges til og alle er med.

Vi arbejder fra forskellige lokationer, og gennemgår forskellige scenarier i forhold til stedet, der klatres på.

Du kommer til at arbejde med at mestre teknikken inkl. nødprocedurer.

Der arbejdes som udgangspunkt fra 2 forskellige spots. Og om muligt med en flok figurenter, der ikke har klatret før.

Endelig får du kendskab til Team-nord´s øvrige klatreprogram samt mulighed for at handel med rabat i vores webshop.

Derudover får du:

  • Mulighed for at handle med 20-25% rabat i http://www.klatregrej.nu
  • Du får 50% rabat på dato satte førstehjælpskurser.
  • Du inviteres til klatrerelaterede arrangementer og kurser til særpriser.
  • Du kan bruge TreeCamp tentsiles med 50% rabat.
  • Har du behov for brushup gives der 20% rabat på disse kurser.
  • Garanteret pladser, hvis du ønsker at gennemfører hele klatreuddannelsen. (Der gives merit for rappellekurset samt evt træklatring begynder)
Instruktører

Anker Buchholtz

Dato

I kan kontakte Anker for at lave en aftale om jeres gruppe, på 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

Forplejning

Morgenmad og kaffe.

Pris

Prisen er inkl undervisning, morgenforplejning, udstyr, undervisningsmaterialer. Ønsker I kursus afholdt ved jer, kan det lade sig gøre mod kørselsafregning. Ring eller mail endelig ved afklarende spørgsmål.

Kursus bevis

Der udleveres kursus bevis.

Lokalitet

Herning eller Silkeborg Er I minimum 3 deltagere, laver vi gerne et kursus hos jer, når det passer jer. Husk der pålægges kørsel.

Udstyr

Vi har alt relevant udstyr med til klatringen. Vi levere også grejet til klatrespottet.

Overnatning

Ingen overnatning.

Transport

Selvtransport evt. mulighed for samkørsel.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppe Tovholder uddannelsen er for en skole – folke-, efter- eller friskole, der ønsker at arbejde med klatring i en sikker pædagogisk ramme. I har allerede faciliteterne – klatrevæg, gode træer eller klatretårn, og ønsker en ny gruppe, der sikkert kan forestå aktiviteterne. Forudsætninger Almindelig sund helbred og klar til udfordringer i højden – På kurset arbejder vi med højder op til 40 m. Der er ikke noget krav om specielle klatrefærdigheder. Minimum 18 år. 12 timers førstehjælps kursus, eller vores specifikke klatrerelaterede førstehjælpskursus. (skal som minimum være bestilt – se evt Team-nord tilbud)

INDHOLD

Vi starter stille og roligt og øger progressionen med masser af hands on træning, så vi får alle med. Det vi gør det lærer vi! Dertil træner vi på jeres facilitet som udgangspunkt, så I kender stedets forcer og risici. 1. knob, reb og udstyr 2. toprebning 3. abseil 4. funktion af taljetræk, opstramning og nedsænkbarer ankre 5. simpel redning 6. facilitetstræning 7. jura 8. Træning, træning, træning... Har I ikke et sted, kan vi levere et klatrespot.

Efterspørg en dato til kurset som passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Fedt kursus! Vi havde en god blanding af hands-on træning og teori, som gjorde at vores forløb kunne målrettes til netop vores behov. Lokationer brugt til kurset var både på egen skole og andre steder, så vi fik vejledning ud fra forskellige og fede klatrespots. Team-Nord var gode til at skræddersy efter behov, og vi blev introduceret for godt og professionelt udstyr. Tovholder kurset var rigtig godt, og vi vil klart anbefale det og andre kurser fra Team-Nord fremadrettet.
Staby efterskole
Ejnar Christensen
Staby Efterskole

Har du også set

6300

/person

Klatreinstruktør

Klatreinstruktør uddannelse henvender sig til kursisten, der ønsker at arbejde med pædagogisk klatring i træer, rappelling, rebbaner og klatrevæg.

999.00

/person
Førstehjælps kursus

Klatrerelateret førstehjælps kursus

At være klatreinstruktør kræver du har styr på dit førstehjælp. På dette klatrerelaterede førstehjælpskursus får du det normale 12 timers førstehjælp med et klatrefokus.

4000,00

/gruppe

Klatrespot

Et klatrespot er er forberedt sted, med forskellige udfordringer, der kan forberedes på maks 30 minutter. Således er du hurtig klar til at klatre med dit hold.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.