fbpx

Treecamp

Tree Camp

500,00 /Telt (3 personer)
Sværhedsgrad: 10 år + 1 overnatning 1+ Personer

BESKRIVELSE

Vores TreeCamp er en ret unik oplevelse. Hængeteltene sikre dig om jordkulden og fugt, men vigtigst også, at du undgår knolde og hårdt underlag. De farvestrålende telte, er i sig selv en fed oplevelse og et blikfang, der gør at gruppen du har lavet arrangementet for, bliver fanget med det samme. 

Teltene kan tage op til 3 gæster af gangen og hænges op i ca 1,2 m`s højde. 

Via vores simple instruks, er det bare går igang, og du har skabt grundlaget for et fedt personalearrangement eller friluftstur. 

Mangler du yderligere inspiration til aktiviteter, så kontakt os endelig, og vi giver et godt bud på et fedt program.

FX: 

Træklatring op til 3 timer – kr. 250,00 pr person

MTB op til 3 timer – kr. 250,00 pr person

Teambuilding 3 timer – kr. 250,00 pr person

Vildmarksgoumet – kr.. 649.00 pr person

…samt bål og spisegrej og meget mere…

Overnatning

Du har 2 muligheder for at etablere din treecamp lejr: 1 - Du gør det selv. Du afhenter teltene, stiller op samt aflevere grejet igen. 2 - Vi gør det hele.

Pris

Gør det selv - kr. 500.00 pr telt. Vi gør det hele - kr. 500.00 pr telt inkl kørselstakst samt arbejdsløn. kr. 450.00

Transport

Kørsel udover 50 km takseres jf standart kørselstakst.

Dato

Kontakt Anker 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk for aftale

Udstyr

I afgiften indgår der kun Tentsile telt, men vi har masser af grej, så vi kan lave en fed camp.

Lokalitet

Hvor det kan lade sig gøre. Forudsætningen er selvfølgelig skov med gode træer (15 cm diameter)

Forplejning

Der kan tilkøbes fuld forplejningspakke for kr. 250,00

MÅLGRUPPE

Ønsker du den ultimative naturoplevelse som du måske ikke finder andre steder i Europa, så er Treecamp noget for dig.

BETINGELSER

Når I modtager teltene skal I gennemgår pakken med det samme, for optælling, skader mm. Dette sikre den bedste oplevelser, men også grejet er i orden, INDEN i sætter det op. Opsætning er simpel - men brug lige brugsanvisningen for en sikkerheds skyld. Vær opmærksom på ikke at overskralde opspændingsskralderne. Generelle regler: Der må IKKE ryges inde i telte eller i nærheden af teltene. Der må ikke anvendes spidse genstande i teltene. Der må ikke være sko i teltet. (Husk uldstrømper) Det er ikke tillads at være beruset, når man bruger campen. Man skal være "rolig" i teltene. Der må ikke hoppes og laves "vilde" ting i telte Aflevering af camp. Efter endt overnatning aftørres teltene inden i sænker dem på jorden igen. Teltene lukkes grundigt med lynlåsene i toppen efter de er kontrolleret af den ansvarlige for campen. Alt udstyr rengøres (af deltagerne) og der foretages optælling før i pakker det ned. Er det vådt tørres det værste snavs af, og telte pakkes våde ned - HUSK at sige det ved aflevering. Defekt og mangler noteres ned. DEFEKTER & MANGLER Defekter afdækkes. Naturlig slitage erstattes ikke. Mobiltelefoner, biller mm erstattes ikke af TreeCamp Bortkommen udstyr eller grej tilhørende TreeCamp erstattes med nyt. Grov misbrug af udstyr erstattes med nyt. Særligt fokus har vi på teltene, da de er dyre. Derfor erstattes telte, hvor der er prikket hul i eller lynlåse er ødelagte eller er misbrugt groft på anden vis. Med erstatning forståes pris for reperation eller evt kostpris på nyt telt, hvis reperation ikke er muligt. Dette vurderes af Team-nord, da vi gerne skulle kunne leje teltene ud en anden gang. Med andre ord - aflever grejet som du gerne vil modtage det! Således sikre vi alle den bedste oplevelse.

Efterspørg en dato der passer dig

Vælg en dato

februar 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Har du også set

1500,00

/gruppe

Rappelling

Team-nord er gode til mange ting. Men Rappelling er vi bare rigtig gode til. Og det er stadigvæk en af de fedeste oplevelser. Rappelling fra 20 til 45 m.

3500,00

/person

Explore river and rock

Vi mødes i Evje, hvor vi på 4 dage skal vi rafte, klippeklatre, rappelle fra 45 m højde, MTB og highrope parken. Dertil hyggeligt lejrliv og madlavning.

450,00

Mountainbike guided tur

Team-nord´s instrutører har et bredt og indgående kendskab til Midt og Vestjylland MTB muligheder. Vi tilbyder guidede ture og sporfremvisning.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.