fbpx

VEJFESTEN

Ring for pris
Sværhedsgrad: For alle 2 Dage 2+ Personer

Kursusbeskrivelse

Vejfesten er et nyt unikt koncept for den mellemstore virksomhed på – lad os kalde den “Håndværkervej”

Ideen kom fra vores deltagelse igennem 5 år, til Hydra Grene familiedag.

Her inviterede man pårørende og ægtefæller til åbent hus og familiedag. Dagene udviklede sig på få år, fra et deltagertal på 200 til 800, da aktiviteterne der var til dagen, var unikke. Lige fra rappelling., ansigtsmaling, hoppeborge, flying superkids til spisning og lasergames. 

Det skal små virksomheder ikke snydes for. Så bor du på “Håndværkervej” og typisk holder sommerfest med bowling, så prøv lige noget nyt.

Vi planlægger og afvikler familiedag for jer og jeres nabovirksomheder, så kan I sammen få tilsvarende aktiviteter som ved Hydra Grene, i samarbejde med vores partnere. 

Dertil kan vi forestå traktering og drikkevarer, telte til bespisning og aktiviter. Resten tilpasses i forhold til jeres ønsker og faciliteter vi har at arbejde med.

Udstyr

Vi kommer med hele grejbanken - glæd jer.

Instruktører

Team-nord.

Lokalitet

på "håndværkervej"

Forplejning

Jønnes Dinner med mad fra Weber.

MÅLGRUPPE

Målgruppen er den lille til mellemstore virksomhed med typisk op til 20 medarbejdere. Du bor på "Håndværkervej" og har tilsvarende virksomheder som naboer.

INDHOLD

Dagen planlægges med jer men kunne se sådan ud.

For børn
  Vi levere via vores samarbejdspartner hoppeborge, trampolingynger, rodeotyrer mm Dertil også mulighed for konkurrencer for børn, ansigtsmaling mm

For Voksne
  Hygge opgaver i form af inspirationskursus i beplantning af krugger. Eller måske kreativ design med naturen som materialer

For Voksne
  Vi giver den lidt mere gas. Fx med et motionsløb, MTB cykling eller teambuilding opgaver.

For Voksne
  Er der er naobtvist der skal klares, fikser vi også den. Måske en lille adventurerace konkurrence eller Håndværkervejs stærkeste mand.

For Voksne
  For adrenalinjunkien. Fuld gas med fx vandaktiviteter fx polokajak, kajaktur, rappelling, quickjumper, highrope baner.

For Voksne
  Bespisning. vi har en unik samarbejdspartner i Jønnes Dinner der laver mad på Weber. en unik oplevelse, hvor duften får mange til at kigge forbi grillene.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

1500

/10 personer

Rappelling

Rappelling gruppe inkl udstyr og instruktør. Dette er en unik oplevelse især som afslutning på Garuda dagen, da det binder dit team endnu stærkere sammen.

3750,00

op til 18 person

Kanodag

Er I mere til vand, end mountainbike så tjek vores kanodag ud. Prisstærk med mulighed for masser af sjove anderledes aktiviteter.

250,00

Pr person

Firma mountainbike

Firma MTB er en god oplevelse, hvor vi guider jer rundt på de gode singletracks. Men ikke hurtigere end alle er med. Med muddergaranti.
Comments are closed.