fbpx

Via Ferrata Nord

Via Ferrata Nord

3200,00/person
Sværhedsgrad: For alle med almindeligt helbred 5 Dage 4+ Personer

KURSUSBESKRIVELSE

Via Ferrata stammer fra Alperne, hvor man under første verdenskrig opsatte jernwires, som de italienske soldater kunne holde fast i, på vej over Alperne.

Vi skal det samme – blot er vi spændt fast via moderne sikkerhedsudstyr, imens vi bevæger os på bjerget.

Ruterne er kategoriseret i forskellige sværhedsgrader, hvor vi så vidt muligt, finder passende niveau i forhold til gruppen vi er i! Så vi har mulighed for det helt trykke ruter til de eksponerede – alt sammen 100% sikkert.

Vi starter som udgangspunkt fra bunden af, med gennemgang af udstyr, så vi har en fornemmelse af hvad grejet kan og skal bruges til og alle er med.

Du kommer til at arbejde med klargøring af, udstyr, sikringsteknikker, samt i høj grad selvfølgelig en helt masse klatring i form af Via Ferrata.

Turen er selvfølgelig også en hyggetur med lejrliv, madlavning og røverhistorier, som du ikke må snyde dig selv for. Dertil er der selvfølgelig en del transport deroppe.

hvilket får dig igennem noget af det smukkeste af Norge, som du ikke må snyde dig selv for. Turen slutter i Jotunheimen, der er Norges højeste fjeldområde, med uendelige muligheder fx bestigning af Norges højeste bjerg Gal Høpiggen.

Endelig får du kendskab til Team-nord´s øvrige klatreprogram samt mulighed for at handel med rabat i vores webshop.

Derudover får du:

  • Mulighed for at handle med 25-30% rabat i klatregrej.nu.
  • Mulighed for specialkøb af friluftsudstyr.
  • Du får 50% rabat på dato satte førstehjælpskurser.
  • Du inviteres til klatrerelaterede turer, til kost pris– fx klippe klatring, Via Ferrate og lignende.
  • Du kan bruge TreeCamp med 15% rabat.
  • Garanteret pladser, hvis du ønsker at gennemfører hele klatreuddannelsen. (Der gives merit for rappellekurset samt evt træklatring begynder)
Udstyr

Inkluderet i afgiften er der klatreudstyr.

Instruktører

Lars Nyhuus eller Anker Buchholtz.

Overnatning

Husk at medbringe efter telt - vi hjælper selvfølgelig gerne med råd og vejledning.

Kursus bevis

Der udleveres ikke kursus bevis.

Lokalitet

Norge med forskellige sites.

Kontakt

Interesseret. Kontakt Anker 27 28 58 01 eller anker@team-nord.dk

Forplejning

I står selv for forplejning, men vi laver maden sammen og kan lave indkøbslister vi deler.

Transport

Som udgangspunkt er der selvtransport, med vi fylder selvfølgelig bilerne op og laver samtransport til kostpris.

MÅLGRUPPE OG FORUDSÆTNINGER

Målgruppen er dig der ikke er bange for ”en på opleveren” Du elsker udfordringer, og at bruge din krop samt at være i naturen. Formålet er at præsentere friluftslivets mere ekstreme side 100% sikkert. Dertil at indfører dig i klatringens verden samt at arbejde med friluftsliv og lejrliv. FORUDSÆTNINGER Almindelig sund helbred Der er ikke noget krav om specielle klatrefærdigheder. Minimum 15 år ifølge med en voksen

INDHOLD

Via arbejder med udstyret der bruges til i Via Ferrata, samt relevant klatreudstyr. Derudover træner vi lidt nødprocedurer samt ruteplanlægning inden vi går igang. Vi går efter at gennemfører Via Ferratas i Valle området samt Tyssedal. Der skal derfor påregnes noget selvtransport under turen.

Er du klar til at blive kursist og få fede oplevelser?

Har du spørgsmål?

Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.

Har du også set

1950,00

/person

Explore Vandretur Thy

Team-nord Explore tur til Thy, er rigtig i Explore ånden. Vi mødes i Agger og har hands on træning hele vejen, inden vi slutter syd for Hanstholm 4 dage senere.

900,00

Pr Telt (3 personer)

Tree Camp

Forestil dig at vågne op i trætoppene i 10 meters højde, mærke de første solstrejf og høre fuglene synge. TreeCamp er den eneste af sin slags i Europa.

3500,00

/person

Explore Norge Water and Rock

Vi mødes i Evje, hvor vi opretter Camp. På de 4 dage skal vi rafte, klippeklatre, rappelle fra 45 m højde, Cykle MTB samt highrope.
Har du nogle spørgsmål?
Comments are closed.